Publicitat
Política · 12 de Març de 2021. 13:39h.

Els Comuns es queden fora de la Mesa

Jéssica Albiach lamenta que Pere Aragonès hagi triat “la via Borràs”

Els Comuns es queden fora de la Mesa

Els Comuns s’han quedat al final fora de la Mesa del Parlament fins i tot malgrat la proposta de Pere Aragonès d’un govern de “via àmplia” amb JxCat, CUP i Comuns.

Al final els republicans han cedit el seu lloc a Pau Juvilià de la CUP com a secretari tercer mentre el republicà Rubèn Wagensberg passava a secretari quart.

Jéssica Albiach ha lamentat que hagin votat a Laura Borràs com a presidenta i que “ens hagin deixat fora de la Mesa del Parlament”.

“La via àmplia era la via Borràs”, ha afegit; però ha aclarit que “no ens resignem” a que en el futur hi hagi un govern d’esquerres.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Timbaler , Bcn , 14/03/2021 - 00:41

Y qué esperabais, Extremadreta Republicana de Cataluña siempre antepondrá el lazionalismo.
Se dicen de izquierda para pillar cacho

#3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/03/2021 - 19:11

TOOOONTOOOSSS!!! Que sois muy tontos! Acaso no sabéis todavía que esta gente siempre van a estar Junts X Cash aunque algunos militen en ERC.

#2 El Sifoner, Castelló Madalena festa plena, 12/03/2021 - 16:48

Ciudadana Albiach, ¿Cuándo se darán cuenta que los partidos secesionistas no son IZQUIERDA?
Si alguno de ellos podía presumir de ello, ya hace unos años que abrazaron el dios NACIONALISMO y abandonaron la igualdad social y el igualitarismo. Ahora practican el supremacismo. Para ellos su unico fin es la "nación catalana"

#1 Benet S., Barcelona, 12/03/2021 - 15:53

Ara aquesta ja pot pendre nota de com les gasten els sediciosos, que tenen a l'adn les essencies mes miserables del totalitarisme fanatic, farcit del sindrome del totalitarisme mes repugnant, tal com van demostrar en un passat recent (1934-39) quan van destrossar aquest territori aplicant el sectarisme profund amb la implantació del terror