Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2021. 12:56h.

Els Comuns fan de CUP

"L'aeroport està soterrat i el Hard Rock és un nus"

Els Comuns fan de CUP

La presidenta del grup parlamentari d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha anunciat que han retirat l'esmena a la totalitat dels Pressupostos de la Generalitat i ha anunciat que els han arribat a un "preacord" amb el Govern per tirar-los endavant, però ha remarcat que no estan d'acord, igual que va fer la CUP, amb projectes com l'ampliació del Prat, el Hard Rock i els Jocs Olímpics.

Albiach ha dit que el projecte d'ampliació de l'aeroport "està soterrat" i ha admès que "el Hard Rock és un nus, és una de les diferències que tenim". Aquest últim, segons ha reconegut, "és un dels temes que ens separen, però nosaltres seguim defensant que no es faci". Tenim un mes per negociar aspectes com aquest".

La líder dels Comuns també s'ha referit als Jocs Olímpics d'Hivern i ha detallat que l'"única cosa que hi ha als Pressupostos és una partida per fer una consulta". "Ahir vam tenir una reunió llarga on es van concretar alguns dels aspectes que eren clau per a nosaltres. També es va demostrar un compromís per part del Govern per seguir negociant", ha insistit.

La formació violeta han assenyalat que els comptes recolliran més inversions al servei de trens a Tarragona, la comarca del Bages i la Costa Brava, es "pacificarà" la N-II, es congelaran les tarifes del transport públic, es crearà una oficina per a la remunicipalització de l'aigua, es reactivarà la indústria i s'elevarà la despesa pública en vivenda fins a 1.000 milions d'euros.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Marc de Vich, Vich, 22/11/2021 - 14:09

Un altre sense cap experiència laboral, Diplomada en Fotografia, Máster de Marketing Polític i Ciències de la Comunicació (Periodisme). Valenciana, que conec la realitat de Catalunya, per la pasta. Aquesta dona, sap algo de feina, de treballar, d'intermediar, de crear jocs de feina, de no dormir per ajustar costos, de hores i hores per vendre algo

#4.1 Marc de Vich, Vich, 22/11/2021 - 16:25

Coneix, llocs de feina.. errades del corrector i el teclat en un altre llengua, no pas español

#3 A.Bcn, Barcelona, 22/11/2021 - 13:49

Los comunas se limitan a hacer lo único que saben: hacerse las estrechas para luego tragarselo todo.

#2 Juan Carlos, Málaga, 22/11/2021 - 13:22

Piqué dijo hace poco que sentía envidia de las muchas cosas buenas que se están haciendo en Madrid. Él vive en Barcelona y sabe de lo que habla. Los indepes en CAT hacen muy poco y lo poco que hacen lo hacen mal.

#1 Ramon, Barcelona, 22/11/2021 - 13:06

Catalunya on vas? ... governada per comunistes i antisistemes ...és la decadència total¡