Publicitat
Política · 11 d'Abril de 2019. 21:58h.

Els Comuns fan pinya amb el Govern sobre TV3

Rebutgen una moció de Ciutadans sobre la "manca de neutralitat" de la cadena

Els Comuns fan pinya amb el Govern sobre TV3

Jéssica Albiach

El ple del Parlament ha rebutjat aquest dijous una moció de Ciutadans que demanava constatar la "falta d'imparcialitat, neutralitat i respecte pel pluralisme" dels mitjans públics de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

La moció ha estat refusada amb els vots en contra de Junts per Catalunya, Esquerra, Comuns i la CUP i ha comptat amb els vots a favor de Ciutadans i PSC. Els diputats populars no han votat perquè han abandonat el ple després que el president de la Cambra, Roger Torrent, expulsés el diputat Santi Rodríguez després d'una picabaralla amb la CUP amb motiu de l'escridassada a la UAB a la candidata Cayetana Álvarez de Toledo.

La moció constatava que "els mitjans públics de la CCMA han esdevingut a l'escalf del procés separatista un autèntic aparell d'agitació i propaganda separatista" i manifestava que "els mitjans públics de la CCMA tendeixen a menysprear el pluralisme polític de Catalunya". El text rebutjat també denunciava "el fracàs en la seva missió de servei públic en benefici de tots els catalans" i el seu "biaix informatiu cap a opinions, contextos i escenaris propers a l'independentisme".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#8 Joan, Barcelona, 12/04/2019 - 10:03

El titular indueix a l'equívoc. Els Comuns mai han abonat el que deia la proposta i repeteix C's sempre : "TV3 és una màquina de propaganda separatista, que menteix cada dia". I per això no van votar aquesta caracterització exagerada i maniquea. Que la fa un partit que advoca per la intervenció de TV3 des de Madrid o pel seu tancament.

#8.1 pepe, andorra, 12/04/2019 - 13:20

hay una solucion mas simple a este problema de la propaganda pagada por todos en la tele de los separatas, y es q los separatas se la paguen, decir q miente y es una maquina de propaganda del separatismo es una verdad como una catedral, no una caracterizacion ni maniquea ni exagerada. Lo maniqueo y exagerado es lo q dice Joan.

#7 botifler1914, sINITACA, 12/04/2019 - 09:58

Hay que cerrar cuanto antes este Corral de la Pacheca en que se ha convertido el Parlament.
Sale carísimo y solo hacen que dar verguenza ajena.

#7.1 Jordi BR, L'H, 12/04/2019 - 11:39

Afortunadamente esta vox antidemocràtica de cerrar parlamentos, medios de comunicación y de tener presos politicos es minoritaria en Catalunya

#7.2 pepe, andorra, 12/04/2019 - 13:22

no veo pq es antidemocratico cerrar parlamentos q no sirven para nada y son solo un gasto inutil para q los politicos vivan en esos pesebres, hay paises democraticos con un solo parlamento, y cuando llegaron los yankis a alemania en 1945 lo primero q cerraron fue DER STURMER y el VB, y son presuntos delincuentes, no presos politicos.

#7.3 pepe, andorra, 12/04/2019 - 13:23

y yo esperaria a decir q es minoritaria en la region española de Cataluña al 28 de abril, q igual te llevas una sorpresa, pontificar sobre lo q es minoritario o mayoritario, cuando crees q dos millones son mayoria, no es una opinion muy de fiar, pero si vas diciendo q ERC es un partido tolerante y democratico.....Q menudo chiste, ERC si es ultra.

#6 Casandra, Barcelona, 12/04/2019 - 09:55

arriba las barretinas¡
abajo la universalidad¡
arriba la propaganda¡
abajo el periodismo de calidad¡
arriba el medievo y el provincianismo¡
abajo el S XXI ¡
TV3 el proceso del retroceso, hacia las cavernas y más allá.

#5 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 12/04/2019 - 00:31

Comunmente hablando "los comunes" de la Colau y Pitxarello, estan por la estafa y el victimismo.

#4 Jaume, Barcelona, 11/04/2019 - 23:50

Mal titular. Els Comuns no han votat la moció de C's ben argumentadament, assenyalant el camí per sortir del túnel (la reforma de la llei de la CCMA) i rebutjant el diagnòstic catastrofista de C's, que sembla a gust poden criticar Tv3 pel broc gros.