Publicitat
Política · 8 de Maig de 2021. 15:35h.

Els Comuns insten a fer un govern progressista

Albiach recorda que "els projectes de JxCat i dels Comuns són incompatibles"

Els Comuns insten a fer un govern progressista

La candidata dels Comuns, Jèssica Albiach, ha instat Pere Aragonès a fer un "govern progressista" fent valer el que ha considerat "el Parlament més progressista de la història". Albiach, a més, ha recordat aquest dissabte que "els projectes de JxCat i dels Comuns són incompatibles".

"Aragonès ha reconegut que no han arribat a un acord, però és que fa anys que entre ERC i Junts la relació està trencada. Ell mateix ha constatat el que tots estem veient, que les males relacions entre els dos partits no permeten un govern fort i cohesionat que necessitem" ha assenyalat.

"No entenem per què el senyor Aragonès vol seguir insistint amb un govern amb Junts, per què ha tornat a demanar els vots de Junts. No entenem per què Aragonès vol ser el president d'un govern de la resignació, amb Junts, que és una força que vol convertir Catalunya en una Andorra del sud i tenir una administració tutelada" ha assegurat.

"Instem a Aragonès a obrir la porta a un govern amb forces progressistes, perquè tenim el Parlament més progressista de la història. Demanem a Aragonès un govern sòlid, de transformació i progressista" ha reclamat. La presidenciable dels Comuns també ha reiterat que "els projectes de JxCat i dels Comuns són incompatibles".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Capit@n España, Purgandus populus!!, 09/05/2021 - 14:47

La agenda de ERC, CUP, Comuns y PSC la marcan JxCat de una manera o de otra. Tienen secuestrada la política catalana.

#6 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 09/05/2021 - 12:55

Mejor hacemos como los amigos de Galícia, progresismo llevando a Podem a la irrelevancia política.

Hacéis mucho daño a la política común catalana.Nos sobran las izquierdas pagafantas del nacionalcatalanismo y de los ultras vascos.

#5 Qualificatius o paranys?, Barna, 09/05/2021 - 11:28

Felipe Gonzalez v a fer fvamós el terme "europeista" que ell pronunciava com europeit.ta, i que finalment va consistir en els famosos "flecos" que volía dir desmantellament de la siderúrgica arreu del país, l'ssassinat de milers de vaques per afavorir els francdesos i la ruïna de molts. Ara la moda es diu progressisme que vol RUÏNA total.

#3 Matia, Barcelona, 08/05/2021 - 20:24

Un govern progressista amb Podem? Que ho preguntin als pobres veneçolans que els han deixat arruïnats i sense futur.

#2 Podemitas, Barcelona, 08/05/2021 - 18:54

Aquesta valenciana no es cansa de demanar almo?na a ERC per un govern "progressista"L'unic que han aportat sempre els comunistes és misèria i totalitarisme per ón han passat, para muestra un botón, Barcelona era Colau en mans perroflautes