Publicitat
Política · 12 de Maig de 2018. 17:03h.

Els 'comuns' insten Torra a "acceptar la diversitat" de Catalunya

"Si jo hagués fet aquests tuits mai m'hagués presentat a president"

Els 'comuns' insten Torra a "acceptar la diversitat" de Catalunya

El líder d'En comú-Podem, Xavier Domènech, ha retret a Quim Torra que "el discurs que vostè ha presentat ens deixa molts dubtes. Ha estat un bon discurs per Puigdemont. Crec que ha estat un bon discurs per convèncer la CUP, però no un bon discurs per a la gent d'aquest país. Jo crec que vostè es creu el seu discurs, però el que vostè es creu no és el millor per a aquest país".

"No sabem si estem triant a un president per a una legislatura, o un president provisional. Vostè diu que serà provisional, i ho diu fins i tot abans de ser investit. Si us plau, digui'ns per què i per quant de temps. Crec que no hem d'esperar a una nova entrevista de Carles Puigdemont per saber-ho", ha afegit.

Domènech creu que aquest "és un Govern caducat abans de néixer, i ho dic basant-me en el que vostès han dit aquí". "Per què ha de ser vostè president de la Generalitat? Per una decisió d'un partit? Perquè ho ha decidit Puigdemont", ha criticat.

"Tenim els seus tuits esborrats, i demana disculpes. Vostè té dret a ser president de la Generalitat i l'important és el que vostè pensa sobre el que va dir en els seves tuits. Què pensa vostè dels espanyols, no del Govern o l'Estat? Això és clau. No podem tenir un president que expressi el que vostè deia en aquests tuits", ha assegurat.

"Quan vostè ho expliqui el que pensa dels espanyols sabrem el que pensa de Catalunya, sabrem si vostè entén Catalunya. Si jo hagués fet aquests tuits mai m'hagués presentat a presidir Catalunya", ha afirmat.

"Un país dividit no pot subsistir, perquè tenim un 70% de catalans que se senten espanyols i ha d'explicar si accepta la diversitat del nostre poble", ha insistit. També ha recordat que "la DUI no va ser ratificada per la majoria del poble de Catalunya".

Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Uno que os lee, Al sur de Berlín, 13/05/2018 - 02:51

¿Por fin se han dado cuenta y van Uds. a dejar de ser los tontos útiles de burgueses supremacistas, o esto es una pantomima más de cara a la galería "unionista"? Si es la primera opción, como deseo, por favor ruego al Sr Domènech que informe de eso a macho alfa de su manada, y de paso le pida que deje de rebuznar consignas desde Madrid.

#6 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 12/05/2018 - 23:27

Un dels millors moments d´avui ha sigut quan el Domenech li ha preguntat al feixista subvencionat que preten ser el centosequantos President de Catalunya SL que en pensava dels espanyols amb un silenci covard i roi del al.ludit

Ja es hora que tambe des de el faristol se li planti cara amb contundencia a aquesta escoria que ja s´ha tret la careta

#5 Veciana, Barcelona, 12/05/2018 - 23:25

Al final se darán cuenta de que los de KRLS y aliados son nzs.

#4 Alejandro, Barcelona, 12/05/2018 - 21:37

Sr. Doménech: ha estado ud. sublime. Gracias por ser tan claro, por ser valiente y por llamar a las cosas por su nombre real. A veces ud. me ha decepcionado por nadar entre dos aguas pero hoy se ha tirado a la piscina, hoy se ha mojado y los demócratas se lo agradecemos.

#3 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 12/05/2018 - 19:02

Ja era hora. Sembla que per f i el Domenech s´ha tret el tel dels ulls i ha espavilat fent escampar la boira que fins ara l´envoltava

Algun dia hauran d´explicar en que cony estaven pensant quan animaven a participar com mobilitzacio ciutadana a la farsa organitzada l´1 O pels supremacistes per instaurar un regim monocolor, segregacionista i deli