Publicitat
Política · 20 de Gener de 2020. 13:47h.

Els Comuns ja celebren el tripartit

Albiach diu que els Pressupostos són "la primera pedra" i reclama eleccions

Els Comuns ja celebren el tripartit

La portaveu d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha afirmat que l'acord pels Pressupostos és "la primera pedra" d'un futur tripartit a Catalunya. Albiach ha comparegut aquest dilluns a la seu de el Departament d'Economia de la Generalitat per valorar l'acord signat amb el Govern.

"Aquest acord de pressupostos no només serveix per revertir retallades, sinó que suposa la primera pedra d'un govern progressista que Catalunya mereix, veient l'esgotament de govern de JxCat i ERC, que necessita ser renovat per un altre progressista", ha remarcat.

És per això que ha demanat que després de l'aprovació dels comptes hagin unes eleccions autonòmiques, de les que esperen que surtin "noves majories progressistes". Albiach ha reivindicat que el seu partit ha aconseguit "arrencar centenars de milions d'euros per a assumptes primordials" que serviran per revertir les retallades dels últims anys.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pan con tomate y jamón Ibérico , La peste amarilla daña el cerebro, 21/01/2020 - 12:56

¡Huy...! está muy buena*... ¿los comunes ya no se disfrazan de perroflautas? ¡oyes...! comparados con los de la CUP, estos parecen lo que son... burgueses de ducha diaria...

(*) si ya sé... comentario machirulo... ¿y que pasa...?

#3 FERRANOT, BARCELONA, 20/01/2020 - 17:23

¿Tripartito en Cataluña y en España?; pobre Catalunya, pobre España...

#2 Bipartito + tripartito a la vista, Barcelona, 20/01/2020 - 16:49

Un govern tripartit ERC/ PSC/Comuns ó comunes, més l'alcaldessa populista fica-nassos per tot arreu = empatx de feminisme, homofòbies, heterofòbies, tota mena de fòbies, "parches absurds" contra canvi climàtic,sense ordre ni concert, intromissions en la vida privada ciutadans, prohibicions, sancions Bonjour tristesse!!!

#1 Cris, Barcelona , 20/01/2020 - 14:44

Pobre jxCat. Ya están comuns, PSC, y Esquerra. Frotándose las manos para gobernar en Cataluña. Todo es un mamoneo chaquetero. PSC se venderá a los independentistas y aquí no pasará nada.