Publicitat
Política · 11 de Juny de 2019. 08:52h.

Els Comuns no són 'dolents' a Tarragona

Pacten amb ERC desallotjar el PSC de l’alcaldia

Els Comuns no són 'dolents' a Tarragona

Assemblea d'En Comú Podem Tarragona (@encomupodemtgn)

El socialista Josep Fèlix Ballesteros perdrà l'alcaldia de Tarragona després de 12 anys. En Comú Podem Tarragona ha decidit en assemblea buscar un acord d'investidura amb ERC. D'aquesta manera, el candidat republicà, Pau Ricomà, sumarà els 14 vots necessaris per accedir a l'alcaldia.

Ricomà ja s'havia assegurat el suport de Junts per Catalunya i la CUP, però necessita els vots dels comuns per accedir a l'alcaldia. En les eleccions municipals del 26 de maig passat, PSC i ERC van empatar a set regidors (tot i que els socialistes van obtenir més vots), Ciutadans va ser la tercera força, amb quatre, JxCat va treure tres regidors i els comuns, la CUP i el PP van aconseguir dos regidors cadascú.

Dels assistents a l'assemblea, 76 persones s'han mostrat partidàries de negociar un acord de govern amb els republicans, mentre que l'opció d'abstenir-se i permetre la investidura de Ballesteros només ha obtingut un vot. Cinc persones s'han abstingut. Des de les dues formacions integrants de la coalició, En Comú Tarragona i Podem Tarragona, es remarca que l'assemblea d'aquest dilluns no defineix al cent per cent la votació de la investidura del dissabte 15 de juny, sinó que durant els pròxims dies ERC i En Comú Podem s'hauran de reunir per perfilar l'acord.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 11/06/2019 - 16:19

anda q no me iba a reír ni nada si en lugar de quemar las papeletas la noche electoral, las pudiera recontar de nuevo.....Las sorpresas q habría serian de ordago. Como el caciquismo del siglo XIX, pero actualizado tecnológicamente.

#5 Neferu, Barcelona, 11/06/2019 - 12:42

Muy bien, comunes y podemitas. vosotros id cagándola que el pueblo irá contando esas cagadas para tenerlas muy presentes en las próximas elecciones y os encontraréis con lo que merecéis.

#4 joan, manresa, 11/06/2019 - 11:30

tinu)el poble també u veurà...,i prendrà nota....,i en las proximas eleccions no dubtarà a qui a de dipositar el seu vot....---Per axó naltros defensem que Governi la llista mes votada ,i que governi....,el poble ya decidiria,en el seu futur.....,clar que axó.elimina populismes,demagògies,recaragolaments ideològics,egos personals i partiditis...

#4.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 11/06/2019 - 11:56

La lista más votada como CS en las últimas autonómicas?

#4.2 pepe, andorra, 11/06/2019 - 16:21

y aparte de usar esos votos como plataforma para saltar al parlamento español q han hecho con esa mayoria? Nada, ni siquiera intentar presentarse a la presidencia regional. Ciudadanos no es mas q el caballo de troya del socialismo, por eso todos les llaman fachas, tacticas de propaganda negra, y el exito ha sido total, como nos la han colado.

#3 joan, manresa, 11/06/2019 - 11:25

tinu.)sense majoria....???Al nostre entendre ,a de Governar.....,i ya es cuidarà pru be de prendre decisions incorrectes..,o que no siguin en benefici dels ciutadans .L'oposició ya li picarà las crestes ...,i tot el poble en pendrá nota...,de la mateixa manera que si l'oposició es carrega un bon projecte , nomes per tocar els nassos,(cont

#2 joan, manresa, 11/06/2019 - 11:19

tinu.)de milers de votants guanyadors de seu partit....,tant fa qui sigui el guanyador minoritari...,pro guanyador a la fi i el cap...,pro si que axo provoca una desgana en proximas eleccions i donant el vot a partits extremistes....,---Lleguim en un diari d'avui,lo seguent...¿ Com es pot governar sense pacte..,que pot fer un alcalde (cont