Publicitat
Política · 3 de Març de 2019. 13:23h.

Els Comuns plantegen una qüestió de confiança contra Torra

Jéssica Albiach argumenta que “han estat incapaços de presentar un Pressupost”

Els Comuns plantegen una qüestió de confiança contra Torra

Jéssica Albiach

La líder del grup parlamentari de Catalunya en Comú, Jéssica Albiach, ha plantejat al president de la Generalitat, Quim Torra, que se sotmeti a una qüestió de confiança per no haver estat capaç de tirar endavant els Pressupostos del 2019. La dirigent dels Comuns ha lamentat que el Govern “vagi sense rumb” i “no tingui clares les seves prioritats”.

“No parlaria de quines serien les prioritats o condicions per a tirar endavant una qüestió de confiança o no. Han de fer la seva feina. Ja que han estat incapaços de presentar un pressupost, que impulsin una qüestió de confiança i ja ho veurem”, ha afirmat en una entrevista a l'ACN.

Albiach ha assenyalat que “no tornarem a seure” per negociar els Pressupostos de la Generalitat, perquè “durant aquest temps no han tingut gens de voluntat de treballar ni negociar”. També ha retret a l'Executiu català que “no s'ha mogut ni un mil·límetre”, malgrat que els Comuns -afegeix- han ofert “totes les possibilitats” per pactar els comptes.

Respecte la possibilitat d'un avançament electoral, la presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú ha considerat que seria “coherent si el govern perd el suport majoritari de la cambra”. “Tenim un Govern que no governa, que estan barallats entre ells i sense full de ruta. Hi ha una retòrica per una banda i els fets per una altra”, ha sentenciat Albiach.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Cris, Barcelona , 03/03/2019 - 14:54

Estos se dan cuenta ahora, que Cataluña está siendo gobernada por inútiles? Pues hasta ahora habéis sido cómplices, lo habéis permitido. Menuda jeta

#2.1 E. Payetó, Barcelona, 04/03/2019 - 09:32

Ada, Domènech, Dante Fachoso, Alamany (la de la fornicación delantera y sodomita trasera - a sus palabras me remito de forma velada ella fue explícita-), Asens, Pisarello, esta será la última vez que seáis decisivos en Barna Town y en Catalonia laica y emprendedora contra el castellano. Time to time, cada vez un mes entero cada vez cada vez más..

#1 larepublicanoexisteidiota, Barcelona, 03/03/2019 - 14:07

“durant aquest temps no han tingut gens de voluntat de treballar ni negociar”

habéis tardado lo vuestro en daros cuenta de que sólo quieren tomaros el pelo y seguir medrando a costa de todos; ya veréis como ahora el Torra sale con que la moción es un ataque a Cataluña, la famosa maniobra conocida como "el loco Jordi"