Publicitat
Política · 11 de Juny de 2020. 09:34h.

Els Comuns qüestionen Torra

Jaume Asens: "és un president molt deslegitimat i molt qüestionat"

Els Comuns qüestionen Torra

El president d'Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha qüestionat el president de la Generalitat, Quim Torra, ha dit en una entrevista a Ràdio 4 i ha afirmat que "és un president molt deslegitimat i molt qüestionat". També ha assenyalat que és un "hàndicap" perquè la taula de diàleg tingui possibilitats de funcionar.

Asens ha recordat el compromís de Torra "de convocar les eleccions a Catalunya quan s'aprovés el Pressupost" i ha afegit que "quan sortim de l'estat d'alarma, s'han de convocar les eleccions".

En aquest sentit, ha apuntat que l'escenari preelectoral a Catalunya "no és el millor context per iniciar un diàleg honest", ja que "la temptació d'actuar d'acord amb criteris partidistes pot dificultar la taula de diàleg".

Jaume Asens ha rebutjat la figura del relator que ha tornat a reclamar Junts per Catalunya i ha remarcat que "la vam tenir aquest debat". "És una pantalla passada, tenia sentit en un altre moment, ara no és imprescindible, si surten obstacles o dificultats..." ha lamentat.

Segons ell, "el principal obstacle que hi ha ara mateix és resoldre la situació dels presos" i ha defensat que "cal plantejar reformes i que la fiscalia adopti una posició diferent". També ha dit que no ha parlat de l'indult amb el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, però creu que aquesta opció "no s'ha de descartar".

Finalment, el líder d'Unides Podem al Congrés ha afirmat que no hi ha "converses amb ERC per un futur govern", però creu que "necessitem un Govern progressista a Catalunya". "El canvi que ja va arribar a Espanya cal portar-la aquí, i això és incompatible amb què JxCat formi part del Govern", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Conclusió, Capetown del Llobregat, 11/06/2020 - 16:50

Un dia tots fan pinya, al següent es critiquen. Quan toca adherir-se al "procès" per rèdit electoral llavors tots son "amics per sempre", un dia son indepes i l'altre no segons bufa el vent. Pero es una situació molt abundant, veiem el cas de Cs. que juga a fer de "palanganero" del Psoe. És a dir, tot plegat una m....a.

#16 Tirant, Bcn, 11/06/2020 - 15:41

Per cert que aquest paio, com diem els catalans, "amb la cara ja paga" ...

#15 Montserrat, Barcelona, 11/06/2020 - 15:40

Estan actius els amargats lazis puntuant negatiu els comentaris que diuen les veritats. No ho suporten, la rabia els invaeix el poc cervell que puguin tenir. Son els reis de la impotencia en defensar-se amb arguments fent us de la seva incapacitat per escriure quatre linies. "ladran, luego cabalgamos", vol dir que anem bé. Au doncs llegiu lazis!

#14 Tirant, Bcn, 11/06/2020 - 15:39

Asens és dels separatistes més perillosos perquè no declara obertament que ho és ...

#13 Camarades, Barcelona, 11/06/2020 - 15:11

Mai he entés que a les esquerres radicals, Comuns, CUP's i camarades se'ls hi digui progressistes, uns totalitaris que només aporten misèria per a tothom, menys per ells per allà ón passen, la història n'està plena d'exemples, a Barcelona, ja es nota la marca Comun@s, creuem els dits