Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2021. 12:50h.

Els Comuns reclamen al Govern "responsabilitats" per la paella

"Encara estem esperant que Puigneró doni explicacions"

Els Comuns reclamen al Govern "responsabilitats" per la paella

El diputat d'En Comú Podem David Cid ha reclamat al Govern que s'"assumeixin responsabilitats" perquè el vicepresident Jordi Puigneró es va "saltar les restriccions" en assistir una paella a la Catalunya Nord amb una vintena de persones entre les quals hi havia l'expresident Carles Puigdemont -amb la seva esposa, Marcela Topor-, i els diputats de Junts Joan Canadell i Lluís Puig, entre d'altres.

Cid ha dit que "creiem que cal donar explicacions de per què, quan s'exigeix a la ciutadania, quan s'apliquen restriccions de drets. Com en aquest cas, també, les restriccions de volum de reunió, de persones reunides". "Per què, quan es demana esforços a la ciutadania, hi ha membres del seu Govern que se salten les restriccions?" ha preguntat el diputat dels Comuns, i ha remarcat que "són restriccions, no recomanacions".

David Cid ha manifetsat que "encara estem esperant que Puigneró doni explicacions de per què, un membre del Govern s'ha saltat les restriccions que ha fixat el propi conseller de Salut". "I jo li reclamo que vostè doni explicacions. Que les doni el senyor Puigneró. Que s'assumeixin responsabilitats i en tot cas, que posi orde al seu Govern, per què no pot ser que s'exigeixi a la ciutadania responsabilitat i, en tot cas, també complir les restriccions que marca la Generalitat, i no ho faci el seu Govern", ha conclòs.

La diputada del PSC Assumpta Escarp també ha criticat la trobada perquè "veure el vicepresident Puigneró en una trobada de més de vint persones, sense mascareta, incomplint les normes i contradient amb fets tot el que demana Salut, no ajuda gens" i, en aquest sentit, ha recordat que "a altres països s'emprenen altres decisions". "I, a més, deixi-m'ho dir-ho, ni que només sigui per solidaritat del Govern. Ha deixat contra les cordes el conseller Argimon", ha reblat.

Finalment, la diputada de Ciutadans Anna Grau no ha demanat responsabilitats al Govern, però també ha criticat que "les restriccions no se'ls creu ni el vicepresident Puigneró" i ha assenyalat que "es deu pensar que una paella amb la Pilar Rahola i Carles Puigdemont dona immunitat d'aquella que en diuen 'de rebaño'".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Masias , Mis posaderas , 29/07/2021 - 18:12

Essssas paaalmas Puigneró. Esas palmas Pedrito de Pineda

Vaaaamos con la rumbita

El del medio de Los Chichos
Se me ha "aparecío" en sueños
Se me ha "aparecío" y me ha dicho
De tu rumba soy el dueño

Chis pun.