Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2018. 19:16h.

Els Comuns rectifiquen

Admeten ara el “fracàs” de la unilateralitat després de declarar "antidemocràtica" la Constitució

Els Comuns rectifiquen

El Parlament de Catalunya ha aprovat aquest dijous una resolució de Catalunya en Comú Podem que constata el “fracàs” de la via unilateral i encoratja els partits catalans a “abandonar-la definitivament”. La proposta arriba dos dies després que els Comuns votessin a favor d'una moció de la CUP que declarava el caràcter "antidemocràtic i antisocial" de la Constitució, fet que va propiciar que la votació tirés endavant.

"Plantegem una reforma de la constitució en clau federal, però dir que la constitució és antisocial i antidemocràtica és un error. La constitució va significar el desenvolupament de drets, llibertats i benestar. Lamentem la decisió del grup parlamentari de votar aquesta moció" van escriure des del compte de twitter dels Comuns federalistes després de la moció de la CUP.

El Parlament de Catalunya va aprovar aquest dimarts una moció de la CUP que declara el caràcter "antidemocràtic i antisocial" de la Constitució. La moció va tirar endavant gràcies als vots a favor de JxCat, ERC, Comuns i la CUP, mentre que C's, PSC i PP van votar en contra.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/12/2018 - 23:24

Comuns, el partido veleta. Estos son mis principios, pero si no te gustan tengo otros.

#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 20/12/2018 - 21:05

Que se lo hagan mirar....

#2 Neferu, Barcelona, 20/12/2018 - 20:52

Comunes: aclararos y posicionaros de un lado o del otro pero no deis bandazos porque os prometo que os estáis jugando las próximas elecciones. Quien avisa no es traidor

#1 Fierecita, montgat, 20/12/2018 - 20:41

Estos comuniteros están sonajas, ayer reconocen el carácter "antidemocrático y antisocial de la Constitución" y hoy se desdicen.
Será que como ya son de la "casta" no quieren perder la manteca que se chupan cada mes.