Publicitat
Política · 13 de Maig de 2021. 12:01h.

Els Comuns trenquen amb Esquerra

Les negociacions només duren tres dies

Els Comuns trenquen amb Esquerra

La líder dels Comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha donat per trencades aquest dijous les negociacions amb ERC per a la investidura, que només han durat tres dies, i ha posat com a condició per reiniciar-les que Pere Aragonès es comprometi a no pactar amb Junts.

Albiach ha dit a Aragonès que "donem per trencades les negociacions fins que vostè es comprometi públicament a dir que Junts no entrarà al Govern" i li ha reclamat que "aixequi els cordons sanitaris entre forces progressistes". "Ha de decidir si vol ser un president de veritat o un president tutelat", ha advertit.

Aragonès ha replicat Albiach que "crec que hem d'explorar totes les possibilitats" i li ha recordat que "l'aritmètica és la que és". A més, el vicepresident ha instat la líder dels Comuns a no reproduir "allò del que ens acusen altres forces polítiques".

Finalment, el candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat ha rebutjat la repetició electoral, però ha avisat que és una premissa que "interpel·la quatre forces polítiques: a ERC, Junts, CUP i a vostès".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Capit@n España, Agua al siete !!!!!!!, 13/05/2021 - 21:00

Desde aquí reivindico un oficio desaparecido que debería figurar en la obra escrita "Oficis que es perden" de David Griñó i Garriga. Una colección entrañable. El oficio al que me refiero es el de palanganero-a, infravalorado históricamente, que con el "prusès" se ha vuelto a poner de moda.

#8 joan, manresa, 13/05/2021 - 17:01

tinu.)son vots del poble.are Vostès poden fer tot l'aiguabarrej que vulguin ..pro millor no sumen peras amb cocos..,mirin els Comuns i la CUP, tots dos junts sumen una miqueta mes de la mitad de JuntsxCat..,¿ quin pacte vol fer ERC..?Buscar coalicions independentistas..??Amb els resultats que tenim..??Com vulguer fer entrar el clau per la cabota

#7 joan, manresa, 13/05/2021 - 16:54

" Coll-Min ",obrint la seva tertulieta al aire lliure...-----Quin paper mes galdos el de ERC...,i tot ,tot per no encarar la realitat dels resultats electorals...,ERC va buscan capgirar la truita ,veure vermell quant es rosa...,mirar per terra en vers de tenir la vista alta....,els resultats que tenim son els que son, agradin o no..,son vots (con

#6 Salambó, Barcelona, 13/05/2021 - 14:02

Decía Tarradellas que en política se puede hacer de todo menos el ridículo.
Pues eso están haciendo los indepes y esta cosa rara llamada Comuns.
Y mientras tanto: pandemia, crisis sanitaria, muerte, contagio, crisis económica, paro, pobreza, colas del hambre, empresas que se van...
La Historia os juzgará muy duramente (o eso espero).

#5 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán..., 13/05/2021 - 13:57

"Els Comuns trenquen amb Esquerra..."

¡Andá...! ¡la criada nos ha salido respondona y quiere aumento de sueldo...!

#5.1 Salambó, Barcelona, 13/05/2021 - 14:34

Juego de criadas:

Comuns criada de ERC
ERC criada de JxC
JxC criada del loco de Waterloo (donde al final nace y muere toda esta locura).
Y de fondo el Cominet tocando el piano y Copito de Nieve diciendo que todo fue un farol.