Publicitat
Política · 21 de Maig de 2021. 11:20h.

Els Comuns veuen un “Govern zombie"

Jéssica Albiach: “això és altament perillós”

Els Comuns veuen un “Govern zombie"

La diputada d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha manifestat en el seu discurs que aquesta és la “pròrroga d'un govern zombie" que "no és el que Catalunya mereix”. També ha denunciat que al Parlament “es va construint una realitat paral·lela". “Això és altament perillós”, ha considerat.

“Aquest govern no és volgut, està fet a contracor i no genera il·lusió. No mereixem a Catalunya un govern que sigui desitjat i tingui credibilitat?”, ha preguntat. També ha retret a ERC que prefereixin governar amb Junts que tenir "un canvi d'etapa" amb "una majoria progressista”.

“Avui es votarà la seqüela del que ja s'ha demostrat que no ha funcionat”, ha lamentat. També ha recordat que “entre Aragonès i Illa acumulen 41 anys d'experiència en càrrecs públics”.

“Les companyes de la CUP s'equivoquen d'adversari si creuen que és millor amb Junts i no amb Comuns. No esperàvem que qui sortís al rescat per refer el pacte entre ERC i Junts fos la CUP”, ha qüestionat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ilusió, diu?, Galaxia amunt, 21/05/2021 - 21:36

Doncs a Pedrito Bragulat li fa molta ilusió ser precident i cobrar 150 mil cuques anuals, tot i no haver pencat mai de la vida.

#4 Lluna, TARREGA, 21/05/2021 - 19:39

Li han pres el pel ben pres a l'Albiach això que te una bona melena ha fet literalment el ridícul.

#3 Julio, Rosas, 21/05/2021 - 15:35

Evidentemente son zombis,porque han comido el coco de los que los votan.

#2 Nut, La patria de Prim, 21/05/2021 - 12:23

Tranquila en Otoño pedrito los interviene....Y los pone mirando a Cuenca.Ya verás.

#1 Venanci, Vilanova G, 21/05/2021 - 11:56

La qualificació de "zombis" es massa benevola i suau perque la realitat es mes crua i greu, doncs ningu dubte que l'unic objectiu que ha mogut a aquesta banda de farsants que investiran al petitó de la banda, només es un: assaltar el boti de l'erari public colocant amiguets i familiars amb prebendes i corrupteles. Lo demes es comedia pura.