Política · 14 de Juliol de 2017. 12:32h.

Els comuns veuen "una batalla interna” entre ERC i el PDECAT

Coscubiela: “cada dia que passa ens allunyem més del referèndum"

Els comuns veuen "una batalla interna” entre ERC i el PDECAT

El portaveu de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, en roda de premsa al Parlament, ha considerat que “la crisi del Govern posa de manifest la manca de solidesa del full de ruta de Puigdemont”. “Estem davant d’una estratègia de fugida endavant de Puigdemont”, ha constatat.

En aquest sentit ha lamentat que “no pot pretendre cohesionar i il·lusionar la societat catalana si no pot cohesionar ni il·lusionar el seu Govern”. “L’única cosa que se li ocorre és tirar de destitucions i de crisis de Govern, dos en molts pocs dies”, ha criticat.

Coscubiela creu que la crisi de Govern “afebleix el referèndum, no té com a objectiu fer-lo més viable, té com a objectiu una pugna dins de Junts pel Sí per veure qui apareix com a culpable del fracàs”. “Ens porta a un carreró sense sortida”, ha manifestat.

“Cada dia que passa ens allunyem més del referèndum inclusiu, amb garanties, amb reconeixement internacional i eficàcia. Cada dia que passa ens apropem més a un cul de sac”, ha dit. “Molt em temo que ja s’estigui obrint la següent crisi de Govern, perquè estem davant d’una batalla interna de poder per veure qui es fa responsable o culpable d’aquesta fugida endavant”, ha sentenciat.

4 Comentaris

Publicitat
#5 Pepon, Bcn, 14/07/2017 - 17:07

El que crea en el poder mágico de un referéndum para solucionar el problema que se lo haga mirar.

#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 14/07/2017 - 16:16

Si els comuns ho veuen ha de ser cert, doncs ells només veuen aquestes coses quan tots els altres ja les han vist i certificat.

#1 Josep, Barcelona is not Catalonia, 14/07/2017 - 12:42

como Aquiles de la tortuga

#1.1 Galba, Bcn, 14/07/2017 - 13:37

Aquesta paradoxe no se la sap be, repasi la.