Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2021. 21:38h.

Els Comuns volen catorze conselleries

Albiach en crearia una de feminisme

Els Comuns volen catorze conselleries

La candidata d'En Comú Podem a la Presidència de la Generalitat, Jéssica Albiach, ha defensat la creació d'una "conselleria de Feminismes" -es passaria de tretze a 14 carteres- per posar "la igualtat al centre". En aquest sentit, Albiach ha considerat que el fet que Esquerra també l'estigui defensant "és una bona notícia", però ha remarcat que "fa cinc anys que governen i podrien haver-ho impulsat abans".

Entre les polítiques públiques defensades per la cap de llista hi ha la creació "d'un sistema públic de cures" que les posi al servei dels ciutadans en unes condicions laborals dignes. Un "pla de xoc contra la precarietat" per ajudar a lluitar contra "el terra enganxós" que es troben les dones més vulnerabilitzades.

Jéssica Albiach ha denunciat que "aquests dies, en els atacs de xarxes que totes rebem, hi ha alguns que m'han cridat l'atenció: els que em deien 'caixera de supermercat', 'dona de la neteja', 'poligonera'".

"Jo em sentia afalagada perquè sense aquestes dones de la neteja, aquestes caixeres, sempre, però especialment durant la pandèmia, no estaríem aquí", ha reflexionat la candidata, que ha afegit que aquestes dones "ens cuiden i tiren endavant l'economia" i "representen una part important del PIB".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 et, sabadell, 08/02/2021 - 19:19

en un article, del brillant i ben informat luca constantini:
explica com albiach , era del sector iglesias, i en pugna per el control amb colau ,el 2016 va volguer registrar la marca en comu podem, i van intentar-ho , pero l. ada.... run run empoderada..!!!.. , s. habia adelantat.....quina tropa,,,, ara juntes.... el que no uneixi el poder...

#13 et, sabadell, 07/02/2021 - 11:04

mooooolt be,... jessica ........14 ...!!!!
i una com irene montero......bieee
davant la crisi sanitaria...economica mes gran en decades....... este es el program???
fer de lo public
com que et diuen 4 idiotes poligonera...etc....., mira les burrades que dedican a altres....et votarem..?..si..., o millor a d. altres que els amenaçan ... ???

#12 Suggerència, Barcelona, 06/02/2021 - 19:18

Això és sols el primer pas, seguidament la conselleria del transgènere, la conselleria dels nicarn-nipeix, la conselleria dels gats assexuats (capats), la conselleria de les mamelles grosses, etc.

#11 Leonor, Figueres, 06/02/2021 - 16:57

Galicia lo hizo, el pais vasco tambien...ahora nos toca a nosotros acabar con el partido mas casta de españa, el partido de los marqueses de galapagar.

#10 Lloren, Llagostera, 06/02/2021 - 13:09

Més despessa si senyor. Per sanitat rés, lo important es el feminisme i les tonteries d´aquesta gent. Mediteu el vostre vot si us plau, no feu de Catalunya lo que s´ha fet amb Barcelona ciutat. Als Comuns 0 vots.