Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2020. 13:37h.

Els Comuns volen tornar al Govern

"La solució que necessita Catalunya és incompatible amb el govern de Torra i Aragonès"

Els Comuns volen tornar al Govern

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha destacat que "les aliances que han permès arribar on estem a l’Estat són les mateixes que es necessiten a Catalunya per obrir una nova etapa i frenar una dreta i una ultra dreta que es reorganitza".

“Aquestes aliances que ens han permès arribar on estem a l’Estat són les mateixes que necessitem a Catalunya per obrir una nova etapa i frenar una dreta i una ultra dreta que es reorganitza”, ha emfatitzat Mena.

“Si el Govern de Torra i Aragonès està esgotat, més ho està la fórmula de la unilateralitat i confrontació que impedeix les aliances entre les forces de progrés. Les noves eleccions han de donar resposta als reptes de la nova dècada a Catalunya. I això és incompatible amb l’estratègia de la confrontació i del bloqueig del diàleg de Junts per Catalunya. Necessitem una nova època de solucions que sigui dialogada”, ha considerat.

Finalment, Mena ha explicat que “l’espai dels Comuns estem a punt per aconseguir aquests objectius. Tenim segons les últimes enquestes una fidelitat de vot molt alta i anem en pujada en quant al resultat electoral”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat