Política · 29 de Setembre de 2022. 09:42h.

Els consellers de Junts posen el càrrec a disposició del partit

Turull afirma que "anem a l'una"

Els consellers de Junts posen el càrrec a disposició del partit

Els consellers de Junts per Catalunya han posat el seu càrrec a disposició del partit. Així ho ha anunciat el secretari general, Jordi Turull, en una entrevista a El món a Rac-1. "Evidentment que anem a l'una el que són els consellers del Govern i el partit", ha afirmat.

Turull ha assegurat que el partit prendrà una decisió "amb el cap i amb el cor, no amb l'estómac", però ha admès que "ara és més difícil de reconduir". Tot i això, ha remarcat que qualsevol decisió ha de passar per les bases en una consulta. "Hem de prendre decisions. Fa un mes ja vam dir que així no podíem seguir, ens plantejàvem si estàvem o no avançant. Ara encara menys. Ens hem de replantejar si això és reconduïble".

També ha manifestat que "no li demanem a Aragonès que se sotmeti a una qüestió de confiança, li demanem garanties que complirà l'acord de govern". "Cada vegada és més difícil reconduir la situació. En el debat de política general, que és quan s'ha de ressituar tot el que no ha funcionat, vam deixar clar que volíem arreglar-ho", ha afegit.

El dirigent de Junts ha dit que "volem solidesa i estabilitat del Govern i la millor manera de fer-ho és complir el que s'ha acordat" i, en aquest sentit, ha indicat que "no pot ser que hi hagi un Govern i un president que ho és pels seus compromisos, i no els compleixi".

Finalment, ha parlat sobre com es va decidir la petició de la qüestió de confiança, Jordi Turull ha detallat que "vam assumir la responsabilitat de plantejar la qüestió de confiança Laura Borràs, Albert Batet i jo" i ha remarcat que Jordi Puigneró sabia que hi havia aquesta possibilitat, pero "no sabia que Batet ho diria en la resposta a Aragonès".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Gironi, Girona, 30/09/2022 - 10:16

I de que viura la ineptitut amb cames anomenada gemma geis ???

#12 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 30/09/2022 - 01:08

Evidentemente que vamos a la par lo que son los consejeros del Govern y el partido", ha afirmado Turull.
Si queremos seguir cobrando estas burradas que cobramos y pillando vamos evidentemente a la par.

#11 Santi , BCN, 29/09/2022 - 15:49

Evidentemente que vamos a la par para cobrar!

#10 Arnat, Barcelona, 29/09/2022 - 14:48

El de la foto, aquell amb veueta de ratolí ara tornarà a la Caixa?? Despres d'haver-se tret la careta amagant el fanatisme resentit que ha mostrat en els seus parlaments bramant com un antisistema de llibre. Que s'ho pensin be els del banc que va tenir de marxar d'aquest trist territori abans de tornar a contractar-lo, la clientela ha pres nota

#9 nyerro, L'Escala, 29/09/2022 - 12:28

Ahir traient pit i avui reculant... al final s'acabaran menjant el gripau, perquè el que els hi va son els sous de ministres que cobren tots plegats per anar una estoneta al despatx i no esta la cosa per quedar.se sense "xollo", que hi ha crisi......

#9.1 Només sous?, Barcelona, 29/09/2022 - 13:06

No crec que siguin només pels sous sinó pel control del pressupost públic.

Un pressupost que es pot estirar i endeutar tant com es vulgui sense conseqüències personals, i repartir-lo després en viatges subvencions contractes a afins, en el benentés que la caritat ben entesa comença per un mateix

Diga'm quina empresa dona aquesta tranquil