Publicitat
Política · 7 de Juny de 2018. 14:37h.

Els consellers es querellen contra Rajoy i Soraya

Per la no publicació del seu nomenament al DOGC

Els consellers es querellen contra Rajoy i Soraya

El president i els consellers, en la reuniño d'aquest dijous

Els consellers del Govern de la Generalitat es querellaran individualment contra Mariano Rajoy i Soraya Sáenz Santamaría per la negativa de l'Executiu espanyol a publicar el decret de nomenament del Govern del 19 de maig al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) al·legant la inviabilitat del nomenament de quatre dels consellers.

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha anunciat que aquesta mesura s'ha aprovat durant el Consell Executiu d'aquest dijous i ha dit que "quan ho tinguem preparat, tots els consellers ens personarem en una querella contra Rajoy i Sáenz de Santamaría".

Els membres del Govern, d'aquesta manera, s'afegeixen al president de la Generalitat Quim Torra, que divendres passat ja va presentar una querella davant del Tribunal Suprem per un presumpte delicte de "prevaricació per omissió" contra el ja expresident del Govern i la número dos del seu gabinet.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 08/06/2018 - 00:33

I ....contra el TRUMP no? . Quins comedians.

#4 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 07/06/2018 - 21:35

Aquestes querelles ja no tenen masa sentit.
El govern de Rajoy ja ha caigut. Anava be pel victimisme habitual.
Senyors i senyores del Govern: facin el favor de posar-se a treballar!
Llacets i querelles comencen a cansar.

#3 Capit@n España, La ley del embudo, 07/06/2018 - 20:38

Exijo la tutela de las leyes españolas a la vez que desobedezco las mismas que a mi me interesan cobrando el sueldo del estado...español...Mucha coherencia..si señor

#2 botifler1914, Sinitaca, 07/06/2018 - 18:05

¿Quien judicializa??????

#1 Alejandro, Barcelona, 07/06/2018 - 14:58

Es su derecho a la pataleta.

#1.1 pepe, andorra, 07/06/2018 - 15:51

q lo hagan en sus ratos libres, les pagamos para q administren, no para q tengan pataletas, pq ademas el abogado lo pagamos nosotros. Q nos expliquen q va a pasar con las autopistas q quedan libres el año q viene y pq no votamos q es lo queremos al respecto. Q parece q lo del derecho a decidir solo sirve si asi lo decide el señor feudal de turno.