Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2018. 13:39h.

Els consells alimentaris d’una consellera

Jordà no veu perill en menjar-se “una cuixa de pollastre que tens a la nevera durant quatre setmanes"

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, ha estat entrevistada al Via Lliure de RAC1, on ha defensat la venta de llet crua i ha assegurat que “no hi ha cap de perill. Pot tenir el mateix que una cuixa de pollastre que tens a la nevera durant quatre setmanes”. Aquesta recomanació ha fet fortuna a les xarxes socials."No hi ha dret que s'assenyali així el sector que està fent una feina boníssima. Aquest llet té totes les garanties sanitàries per ser consumida, ja que els controls són extrems”, ha reivindicat Jordà.

"Aquest decret respon a les millores tecnològiques de les instal·lacions ramaderes, i la bona salut que té la cabana ramadera al nostre país. Ells són els primers interessats”, ha defensat, a més de lamentar que “les crítiques solen venir d'un perfil molt concret".

Teresa Jordà (Foto: facebook ERC Ripoll)
Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#30 Pepe, Alacant, 23/07/2018 - 11:33

La elección de una persona tan poco idónea para la importancia de ese cargo, revela que no tienen ningún respeto ni por los problemas de la agricultura, ni por los agricultores.

#29 Capit@n España, The broquil is over, 23/07/2018 - 01:08

ERC = Empresa de Recolocación de Cachivaches.

#28 Alejandro, Barcelona, 22/07/2018 - 21:11

Esta tipa cualquier día nos aconseja tomar la leche y la carne de las vacas locas porque a "su entender" no representa ningún peligro. Una cosa es segura y es que, EL PELIGRO ES ELLA MISMA. Me gustaría saber cual ha sido el baremo seguido para nombrarla consellera.¿ De dónde cony la han sacado XD?

#27 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/07/2018 - 21:03

Si sigues los consejos de la consellera Jordà
tu tripa llorará
y su viento soplará.

#26 ., ., 22/07/2018 - 20:06

Lo de siempre:tertulianos convertidos a Concellers o Presidents.
Desde hace años quieren imponer en Catalunya la leche cruda.Lo intentaron con las maquinas dispensadoras a granel,y fue un fracaso y un riesgo de saluud importante.