Publicitat
Política · 31 de Gener de 2023. 22:07h.

Els consells d'UPN a Valents

Javier Esparza recomana "arrelament" territorial

Els consells d'UPN a Valents

El president d'Unión del Pueblo Navarro (UPN), Javier Esparza, ha participat en l'acte "Com guanyar a l'independentisme", que ha organitzat Valents a Barcelona, i ha recomanat a la formació presidida per Eva Parera aconseguir "arrelament" territorial.

Esparza ha afirmat que “les solucions contra els nacionalistes no són iguals" i ha remarcat que "Catalunya i Navarra són diferents". En aquest sentit, ha assenyalat que "UPN té molt arrelament en gairebé tots els pobles de Navarra i és un punt fonamental que no hem de perdre i una cosa que Valents ha d'aconseguir a Catalunya”.

El líder d'UPN també ha denunciat que “Bildu és una formació política que persegueix gent que té idees diferents a ells i que celebra els assassinats que va realitzar ETA".

A més, Esparza ha volgut deixar clar que “els nacionalistes no han vingut per a quedar-se. El nacionalisme és excloent i sempre vol trencar alguna cosa, en aquest cas Espanya". "Jo he viscut i crescut amb Herri Batasuna i he vist com perseguien, calcigaven i mataven a tot aquell que pensava diferent d'ells", ha subratllat.

Parera, candidata a l'alcaldia de Barcelona, ha afirmat per la seva part que “fa un any, quan va néixer Valents, vaig assegurar que havia nascut la UPN catalana, un partit que defensava a Catalunya sense ser una franquícia d'un partit nacional".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Tirant, Barcelona, 01/02/2023 - 10:48

Té raó el navarrès. Per aconseguir escons necessiten arrelar-se mínimament a tot el territori. O ser una força coneguda amb líders potets a les capitals de província, que no és el cas.
Com observa la Carme deurien- de moment i fins i tot ser més forts -no presentar-se a Barcelona.

#1 Carme, Terrassa, 01/02/2023 - 10:02

Valents: retirad la candidatura en la ciudad de Barcelona. No llegaréis al 5% ni en broma y solo restaréis votos a PP o a Vox, que sí entrarán.

Después del 28 de mayo, el trepa de Juan Arza se quedará sin sueldo de asesor y tendrá que trabajar en un McDonald's