Publicitat
Política · 28 de Gener de 2021. 20:14h.

Els conversos del PSC

El procés ha donat una segona vida laboral a exdirigents socialistes

Els conversos del PSC

Esquerra va reunir ahir en l'acte "Socialistes republicans amb la via àmplia" sis candidats que provenen de les files del PSC i, en la convocatòria, els definia com "una delegació de socialistes que han triat Esquerra Republicana com l'única via possible per millorar la vida de la gent basant-nos en principis socialistes de llibertat, equitat i solidaritat".

L'acte va comptar amb el líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, la diputada al Congrés Carolina Telechea, la regidora a Lleida Jordina Freixanet, el número 4 per Tarragona, Carles Castillo, el regidor a Tarragona Jordi Fortuny i l'exdiputada al Parlament Magda Casamitjana. Tots ells són antic militants del PSC que s'han anat incorporant a ERC.

Maragall va al·legar que "els que participem en aquest acte hem confluït de manera natural a Esquerra. Estem treballant des d'ERC perquè formem part d'un projecte tant ambiciós com solvent i compromès" i va criticar la seva antiga formació: "el PSC ens parla de passat com a substitut de Ciutadans, model agressiu fracassat". "El PSC és s.XX i Esquerra s.XXI", va sentenciar.

Aquests sis candidats dels republicans no són els únics que han abandonat el PSC per passar-se un partit independentista. El procés també ha donat una segona oportunitat -en alguns casos laboral- a antics dirigents del PSC com Toni Comín, Ferran Mascarell, Marina Geli, Fabian Mohedano, Joan Ignasi Elena, Jordi del Río, Maria Badia o Jordi Martí.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Sergi Sergio, Barcelona, 29/01/2021 - 17:15

De toda la vida al sol que mas calienta, a favor de viento, sopla para alli, todos para alli, ahora sopla para aqui, todos para aqui, asi son todos estos vividores de la teta publica, la cuestion es no parar de mamar.

#4 Benet S., Barcelona, 29/01/2021 - 11:55

Aquests son els tipics i tradicionals arribistes professionals que sempre han exisitit. La versió actual d'aquests trepes està fonamentada en arrambar-se a la tendencia més populista per escalar posicions. Els importa poc tot lo demés, si dreta,esquerra o fanatisme, ells van a situar-se aplicant el procediment del farsant sense vergonya.

#3 Ojotuerto, Calafell.TAB, 29/01/2021 - 09:48

Son uns Catxondos...jjjjjaaaaa Vía Amplia,,,,,,,según Josep Sort Las hay de vía estrecha jajajajajaj. Pues sí el Tete es de Vía. Amplia ja va en el sueldo, en todo barco exclavista hay que ganarse el salirio .

#2 electra, Barcelona, 29/01/2021 - 09:04

aquests conversos deuen ser gent que ja havien xupat prou i han anat a un partit a veure si tornent a xupar uns quans anys més a ERC. Que fa aquest vellarcàs del Maragall. Ai....si el coneixesiu!!!!. Ja parlent català amb la Pepa?

#1 Marcial, Santa Coloma, 28/01/2021 - 21:33

Eso es poco. Si de verdad salieran todos del armario en el PSC no quedaría nadie.