Política · 1 de Febrer de 2010. 10:09h.

Els crítics amb Carretero també dimitiran

Convocaran una assemblea per elegir la nova junta

Els crítics amb Carretero també dimitiran

Acte de Reagrupament

Un dels quatre membres de Reagrupament que continuen a la direcció, Francesc Abad, ha explicat a Catalunya Ràdio que també pensen dimitir, en una junta extraordinària dissabte que ve, i que volen convocar una assemblea per elegir una nova junta.

"Si el problema és que no volia veus discrepants a la junta i de l'assemblea extraordinària surt una nova direcció on tothom faci el que ell digui, no hi ha d'haver cap problema", ha explicat.

Abad també ha assegurat, en referència a Carretero, que "realment és el líder de la formació, això no ho dubta ningú". Francesc Abad ha explicat que Carretero és partidari que l'elecció de les llistes electorals es faci en una única votació, mentre que ells volen que els escollits es designin en unes primàries dels militants en cada circumscripció.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 LA VERDAD, IBERIA, 01/02/2010 - 20:55

Se mataran entre ellos, no se les puede dejar solos.

#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 01/02/2010 - 18:45

Compruebo con alegría que aún existe el verbo dimitir pero me da la impresión de que en cuanto un político llega a tocar poder se le olvida para siempre
El culebrón nacionalista parece un rabo de lagartija que se corta, se corta y sigue dando bandazos

#3 Zukhov, London, 01/02/2010 - 15:42

Vosaltres el que voleu és una cadira. Espero que a la nova Junta no hi tingueu cabuda. Permetre que Carretero s´en vagi amb 13 vots en front dels 6 vostres (que de fet eren 4) ho diu tot de vosaltres. Aneu-vos-en a pastar fang traïdors.

#2 David, girona, 01/02/2010 - 12:34

En "Badoret" de Barcelona té raó.
Així no farem mai res.
Els espanyols són més llestos. Ells per les seves qüestions nacionals SEMPRE van a una.

#1 BADORED, Barcelona, 01/02/2010 - 12:01

Crec que els independentistes, s´ho tindrien que fer mirar. Només son capaços de fer assembleas rera assembleas, per discutir el sexe del angels i barallar-se encara més.! FAN RIURE !