Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2015. 11:40h.

Els crítics dissolen Unió a les Terres de l’Ebre

Assenyalen que “estem al costat” de Mas i proposen crear un nou partit

Els crítics dissolen Unió a les Terres de l’Ebre

Unió es dissol a les Terres de l'Ebre

Els membres de l'Executiva Intercomarcal de Terres de l'Ebre d'Unió, en un comunicat, informen que el partit “es dissol i aposta per refundar Unió en un nou partit”. “Donem suport al caràcter plebiscitari del 27 de setembre i a la defensa d'esdevenir un Estat independent. Ens refermem amb el posicionament que vam adquirir a principis d'any que l'únic motiu per avançar les eleccions catalanes era per substituir el referèndum que l'Estat no ens deixa fer”, indiquen.

“Estem al costat del projecte polític per al 27 de setembre que el passat 20 de juny va presentar el President Mas. De fet, en les darreres eleccions municipals vam agafar el compromís davant l'electorat de donar suport al projecte del President Mas, i que en aquell moment també representava Unió Democràtica de Catalunya”, recorden.

“Hem defensat al llarg d'aquestes setmanes la celebració d'un Congrés Nacional on el màxim de la militància pogués decidir el paper d'Unió, després de la consulta del 14 de juny. Considerem que ni el comitè de govern, ni el Consell nacional (sense punt previ en l'ordre del dia) poden prendre les decisions d'aquestes darreres setmanes”, reivindiquen.

“No reconeixem l'actual direcció d'UDC com a representants del sentir de la majoria del partit. No la reconeixem ni pels objectiu polítics de defensar una via política autonomista per Catalunya ni per les formes de presa de decisions i d'actituds internes del partit”, remarquen.

“Fem una aposta decidida per refundar Unió en una nova formació política que permeti una majoria sobiranista al Parlament català, el proper 27 de setembre. La democràcia cristiana que vol un Estat independent sumarà esforços, com sempre ha estat, amb la majoria del poble català”, indiquen.

“Convidem a l'encara militància d'Unió, als milers depersones que aquests darrers 5 anys s'han donat de baixa del partit i aquells que reclamen un projecte nítid demòcratacristià independentista a refundar Unió Democràtica de Catalunya en un nou partit polític”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, Bcn, 08/07/2015 - 14:40

El sainet no te fi.
Volen disoldre una cosa inexistent.
Com no pot ser d´un altre forma en un partit democristia ja levitan.

#3 Pepón, Bcn, 08/07/2015 - 13:10

En Les terres de l'ebre hay más cabras que votantes. Y es donde proporcionalmente hay más indepes. No será la Cataluña improductiva la que vote a UNIO. Sus caladeros están más bien entre la burguesía catalanista que todavía no se haya begut l'enteniment.

#2 R. Pelegrí Arnau, Tortosa, 08/07/2015 - 11:53

malament i de forma molt i molt lenta, segons una família d'empresaris de tota la vida. Bé, ara dieu que és mentida i que ho feru pel que voslatres considereu que heu de dir. Total dins o fora de la UE, amb o sense euro, alguns no tenen on cqare morts.

#1 R. Pelegrí Arnau, Tortosa, 08/07/2015 - 11:52

Fan bé com a sortrda laboral, perquè des de l'arribada de la Democràcia (la que tenim) Terres de l'Ebre no fa més que retrocedir i la crisi golpeja fort, Ras i curt, fan bé de fer costar al President, a veure si cau alguna cosa, perquè la reactivació econòmica en aquelles contrades va bastant