Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2008. 08:13h.

Els crítics d'Unió aposten per la Casa Gran de Mas

En cas de ser rebutjat, proposen "la dissolució" de CiU i que Unió continuï "en solitari"

Els crítics d'Unió aposten per la Casa Gran de Mas

Joan Capdevila, líder dels crítics d'Unió, parlant amb Sánchez Llibre i Toni Castellà al darrer consell nacional

El col·lectiu El Matí, que aplega el sector crític d'Unió, presentarà una esmena en el proper congrés d'Unió sobre "les relacions amb CDC i la casa gran del catalanisme" que contradiu les tesis oficials defensades fins ara per Josep Antoni Duran i Lleida. L'esmena "aposta per la participació d’UDC, en el marc de la federació, en un espai més ample de trobada catalanista, perfectament identificable i amb accions pròpies davant les institucions catalanes i espanyoles; i en aquest marc defensar el perfil ideològic que ens caracteritza en les accions que s’impulsin en el futur".

En el cas que aquesta esmean fos rebutjada pel congrés, "aposta per la dissolució de la federació i la continuïtat del projecte polític autònom d’UDC en solitari davant la societat i les diferents institucions públiques. En aquest sentit aquest Congrés demana als òrgans de govern del partit que en el termini de tres mesos, seguint els protocols de la federació, instin i gestionin davant CDC la dissolució de la federació".

Llegir esmena Casa Gran

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 sergi, BCN, 09/10/2008 - 17:39

Les mocions que presenta el matí, molt documentades i justificades, poden consultar-se íntegres a la seva plana web elmatí.cat. Parlen de la casa gran, del finançament, de les relacions amb l'Estat, de la limitació de mandats,....

#6 pere de solana, Niula, 09/10/2008 - 17:31

Alguns no entenem com estan tant mal aprofitats per CiU i especialment UDC actius polítics clars com en Capdevila i la resta de gent de el Matí

#5 Joaquim Puig, Girona, 09/10/2008 - 12:10

Volem el Matí al Comitè de Govern. Prou de peix bullit. Volem gent catalanista i democristiana de debò, que parli com la gent, clar i català, per tal que Unió deixi de ser un partit de despatxos i sigui un partit de la gent.

#4 lua, Els Hostalets de Balenyà, 09/10/2008 - 11:53

no us equivoqueu, el Capi posa la música, però la lletra és del Carles Puigdomènech

#3 Pau Gervasi, Barcelona, 09/10/2008 - 11:14

M'agrada el Matí i soc d'Unió: visca Capdevila!!!