Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2021. 10:51h.

"Els diners dels avals són els nostres diners"

Eva Parera, diputada del PPC: "Són una prevaricació com una casa"

"Els diners dels avals són els nostres diners"

Eva Parera, diputada del PPC al Parlament ha manifestat que els avals de la Generalitat per la causa oberta del Tribunal de Comptes contra els exalts càrrecs del Govern "em sembla una barbaritat". "Els diners dels avals són els nostres diners", ha dit en una entrevista al canal de YouTube de Xavier Rius.

La diputada ha afirmat que "els avals són una prevaricació com una casa". "La Generalitat té l'obligació de reclamar el que s'hagi malversat, i en lloc de reclamar el que fa és avalar perquè aquells que han comès un delicte no es vegin perjudicats", ha explicat Parera.

Sobre el conseller d'Economia, Jaume Giró, Parera ha manifestat que "li sento segons que intervencions i em costa encaixar-les, per a mi no era un perfil tan radicalitzat, tan sectari, amb tan poc sentit comú, tan poc coherent". "Entenc que assumeix tots els postulats de la Generalitat", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Sergi Sergio, Barcelona, 23/07/2021 - 16:42

Es lo que que llevan haciendo 41 años, malversar nuestro dinero, son autenticos expertos, ellos usan nuestro dinero para sus cosas y sus asuntos.

#9 La percepció, Chez Titole, 22/07/2021 - 16:06

El problema de la mentalitat del sud d'Europa (menys acusada en altres paísos del nostre entorn pero que existeix) rau en que el polític dona per fet que el diner públic és seu. La sensació de propietat és tan gran que no hi ha llei per damunt d'aquesta idea de proprietat i llibertat de disposició del diner públic. Rapinyaires a temps complet

#8 Figueras, Figueras, 22/07/2021 - 14:23

Malversación y prevaricación, el problema es que al final la justicia si va a estar politizada y se sacarán de la manga o reinterpretarán la ley para que los golpistas no paguen un solo céntimo y la gente de bien, que cumple la ley y solo quiere paz, les paguemos los cubatas, la fiesta, y los polvitos blancos.

#7 Marcial Heredia, el circo de la tele, 22/07/2021 - 13:16

El de la Caixa cree que hay que darle rentabilidad al dinero de la Generalitat. ¿no lo devolverán con intereses? y esperen, pronto comprará acciones de Amazon con el dinero de los jubilados. Y lo que sobre para un billete de la eurojackpot Once.

#6 Doble malversació, Barcelona, 22/07/2021 - 13:14

No cal ser doctor en economia per veure el puff, malversar diner públic per desempedrar la Festa malversació diner pûblic anterior a través de l'ICF