Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2012. 17:38h.

Els diputats del PSC voten a favor del corredor central

Els socialistes catalans al Congrés al·leguen que ho han fet "per error"

Els diputats del PSC voten a favor del corredor central

Carme Chacón, diputada del PSC a Madrid, en una imatge d'arxiu

Els diputats del PSC al Congrés dels Diputats han votat a favor d'una moció en defensa del corredor central, promoguda per la Chunta Aragonesista i que s'ha aprovat amb el suport de tots els partits excepte CiU, PNB, i ICV, que hi han votat en contra, i ERC, que ha votat en contra.

Els socialistes catalans a Madrid han al·legat que han votat a favor "per error". I és que la moció demana que el Govern espanyol demani a la CE que s'inclogui el corredor central com a projecte transeuropeu de transport prioritari, fet que podria perjudicar infraestructures previstes a Catalunya.

Fins i tot el diputat Francesc Vallès, mitjançant el seu Twitter, ha demanat perdó i ha dit: "Error inexcusable a la votació d'avui al congrés. Demanem disculpes als catalans. La nostra prioritat continua sent el corredor mediterrani".

Després, el PSC, mitjançant un comunicat, ha assegurat que el partit "vol reiterar l’aposta i el compromís a favor del corredor mediterrani com a infraestructura prioritària per a la dinamització de l’economia i la competitivitat de les empreses de Catalunya. En aquest sentit recordem que els socialistes vam aconseguir incloure l'eix mediterrani com a prioritari dins la Xarxa Bàsica d'Infraestructures Transeuropees del Transport".

Tot i això, el PSC vol recordar que aquesta proposta no té cap possibilitat real de prosperar perquè la Unió Europea no inclourà una nova infraestructura dins la Xarxa Bàsica d'Infraestructures Traseuropees del Transport que no tingui la certesa que estarà finalitzada abans del 2030.

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#61 Josep, Juneda, 21/07/2012 - 11:36

El PSC ha mort. La llàstima es que n'hi ha molts que encara no ho veuen.

Chacón, Montilla, Sevilla, ( Aqui representen, a la catalanitat?? )

Nadal, Castells, Margalls i companyia, aneu badant aneu................

#60 berta, cubelles, 21/07/2012 - 00:47

Pero es que encara no sabeu que ells parlen aragonès oriental....

#59 Manel Xic, Les Penelles (La Noguera), 20/07/2012 - 20:49

Només faltaria...¡¡¡¡¡¡ el psoE de CagaluÑa ha fet el que havia de fer...¡

#57 iznajareñomonty, baix llobregat, 20/07/2012 - 18:25

catalans només tenim dos partits que representen Catalunya CIU I erc ELS DEMÉS SÓN SATÈLITS DE LA CAVERNA ESPANYOLA PER TRINXAR CATALUNYA. els socialistos es van mantenir al poder amb l'ambigüetat però l'estupidesa humana té un límit. Ja no queden més crèduls.és hora d destapar falsaris.jutjar

#56 trepitjamerdes, Terrassa, 20/07/2012 - 15:40

Dimissió, per tontos inútils o mala fé traidors, però no poden calentar la poltrona ni un minunt més per "vergüenza torera" que diuen els castellans