Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2009. 12:48h.

Els diputats es protegeixen

Critiquen la captació de sms, però no diuen res sobre el "tostón" de Saura o el "este partido es una mierda"

Els diputats es protegeixen

El president del Parlament, Ernest Benach, amb el responsable de premsa de la Cambra

El president del Parlament, Ernest Benach, ha comparegut davant els periodistes arran dels sms de Joan Saura i Daniel Sirera que van trascendir durant el debat de política general. En una declaració conjunta del President, la Mesa i la Junta de Portaveus es queixa que la publicació de les fotos "ha distorsionat la importància d'aquest debat".

El Parlament considera "reprovable la captació d'imatges" i que "pot constituir una intromissió ilegítima del dret a la intimitat". També recorda que el mòbil que fan servir és "propietat del Parlament" però això "no implica que els missatges que enviïn els diputats siguin públics o que estiguin sotmesos a un cànon de privacitat diferent que tindrien si fossin enviats per mitjà de telèfons mòbils particulars". La cambra, tanmateix, no prendrà mesures contra els fotògrafs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pep, Vic, 06/10/2009 - 16:44

El que han de fer els diputats es seure i escoltar tota l'estona i parar els mòbils quan estan en el parlament que per això cobren, a més que es una falta d'educació i repecte tant al parlament com a fora.