Política · 26 de Novembre de 2010. 13:58h.

Els dos currículums d'un candidat de CiU

Josep Sicart ha passat de ser llicenciat en Ciències Econòmiques a només tenir estudis

Els dos currículums d'un candidat de CiU

Currículum de Josep SIcart

El número 36 de la llista de CiU per Barcelona i president de CDC al districte Sants–Montjuïc, Josep Sicart, compta amb dos currículums diferents. Des que va ser escollit ha passat de ser llicenciat en ciències econòmiques a només tenir estudis d'econòmiques.

Quan CiU va aprovar les seves llistes va fer públic els currículums dels candidats, Sicart apareix com "llicenciat en Ciències Econòmiques" i "és funcionari de la Generalitat de Catalunya". En canvi, en el que hi ha penjat actualment a la web de CiU, es posa de manifest que té "estudis d'econòmiques" i que és "treballador públic de la Generalitat".

Fonts de CiU han manifestat a e-notícies que "va ser un error a l’hora de picar el CV" i han afegit que "que el candidat va trucar per demanar la rectificació".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 la, bcn, 02/12/2010 - 10:07

A Sants són uns quants que manen i no deixen entrar a ningú més, ja saben qui serà el pròxim president. La gent jove no te sortida, acaben anant-se'n

#16 Cristina, Platja d'Aro, 28/11/2010 - 16:29

S'agafa abans a un mentider que a un coix.

#15 Ebre, TORTOSA, 27/11/2010 - 20:51

Jo crec que tots aquest politics tenen un master de SEXOLOGIA perque la unica cosa que foten es TOCAR-SE ELS COLLONS i DONAR PEL CUL

#14 convergent de sants, BCN, 27/11/2010 - 00:54

ja us puc ben assegurar que el CV era fals d'un bon principi, va enganyar al partit i ara han tingut que rectificar a correcuita donades les diverses queixes que havíem fet. Vergonya ens fa tenir a nosaltres a aquest personatge vividor amb un únic objectiu a la vida, xuclar de la mamella pública.

#13 Llicenciat en atur, Tarragona, 26/11/2010 - 19:39

Tinc dues llicenciatures i estic a l'atur. Us podeu imaginar com se'm queda la cara amb notícies com aquestes, oi? Els polítics, siguin del color que siguin, no tenen vergonya! Aquest home a viure de la mamella pública i jo a sobreviure com pugui. No hi ha dret.