Publicitat

De tancar el Ministeri de Defensa a voler augmentar la despesa militar

Els dos Sánchez

Entrevista de Pedro Sánchez a El Mundo l'any 2014

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha defensat l'augment progressiu al 2% del PIB de la despesa en Defensa fins al 2029 i ha demanat el suport de "totes les forces" a una pujada al projecte dels Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any que ve malgrat que era partidari de suprimir el Ministeri de Defensa i en una entrevista l'any 2014 a El Mundo va afirmar que "sobra".

Sánchez ha defensat en una entrevista a La Hora de TVE des de la cimera de l'OTAN, que el pressupost a Defensa "genera ocupació, empreses i riquesa", com s'ha vist, ha dit, a diferents territoris com Galícia o Cadis. També ha insistit que la inversió en Defensa tant a Europa com als països de l'aliança atlàntica va dirigida a "dissuadir" davant de possibles amenaces i no a agredir altres països.

Aquesta visió de Sánchez s'allunya molt de les respostes que va donar a El Mundo quan estava a l'oposició. Preguntat sobre "quin Ministeri sobra i quin pressupost falta", el president espanyol va dir que "falta més pressupost contra la pobresa, la violència de gènere... I sobra el Ministeri de Defensa".

També es va pronunciar sobre els responsables de les decapitacions gihadistes d'occidentals i va afirmar que "ells", però va destacar que "Bin Laden es va educar a Occident". "El terrorisme no està vinculat a la pobresa, la gent humil és la més noble", va afegir.

Finalment, Pedro Sánchez va manifestar que "la responsabilitat està compartida, però mai justificarà matar de forma tan vil". "Escolta, és l'entrevista més... m'estàs donant, eh, ha, ha..." va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Telamarinera , Vng, 01/07/2022 - 18:25

Elecciones: ¿que dijo de tv3, de Puigdemont, de….,? Este joven es sensible a todo lo que sea necesario; !!éstas son mis razones!!, pero las puedo cambiar.
Lo único permanente, es el “Yo President”. Éso garantiza q los indepes, lo tienen oscuro..

#11 Soloesmiopinion, Tabarnia, 01/07/2022 - 17:25

Votar a Sánchez es fácil. Como siempre te promete una cosa y la contraria sin ningún rubor, siempre encontrarás que coincides con el en cualquier tema. Solo es cuestión de autoengañarse

#10 Màster en protocols, Chez Titole, 01/07/2022 - 15:48

Esperem que li hagin promès algún càrrec de caire internacional, els que els han ocupat fins ara tampoc eren res de l'altre mon vist el que s'ha vist aquests darrers anys tant de la ONU com de l'OTAN per no parlar de la merdeta de la UE. Si fotès el camp podríem estar contents (llevat dels Bilduis ERCs i demès trinxeraires que es retro.suporten

#8 Sergi, Bcn , 01/07/2022 - 12:02

También dijo que ni habría indulto para los delincuentes.. nada nuevo

#7 Masias , Mis posaderas , 01/07/2022 - 11:53

Salida de la OTAN ya !

Si quieren jugar a las batallitas que las monten en California

Ah se me olvidaba !! …. y las armas que nos quieran vender que se las metan por el culo los americanos