Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2011. 20:45h.

Els dos valents del PSC

Xavier Ramell i Ramon Creixell han demanat obertament el vot contra Montilla al congrés del partit

Els dos valents del PSC

Ramon Creixell i Xavier Ramell, durant el congrés del PSC

Dos delegats han demanat un vot en contra de l'informe de gestió de José Montilla com a primer secretari del PSC durant la sessió d'aquesta tarda. Es tracta de Xavier Ramell, de Tàrrega, del corrent Ara, socialisme i Ramon Creixell, del Col·lectiu Penedès. La resta de la vintena llarga d'intervencions ha expressat el seu suport a Montilla tot i que alguns han especificat que és un suport "crític".

Entre els que han intervingut hi havia les principals federacions com Núria Marín (l'Hospitalet), Antoni Balmón (Baix Llobregat), Carles Martí (Barcelona) i Jordi Serra (Barcelonès Nord), entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 jajjajaaaaa, barcelona, 17/12/2011 - 21:14

jajajajajaj en Ramell es un ex carrec que quan era carrec no protestava.....ara si...aissssssssss, i els delegats han surtit els han surtit i els que no han surtit normalemnt es perque no apareixen mai per les agrupacions mai

#2 Socialista, Catalunya, 17/12/2011 - 04:00

No només hi ha 2 valents al PSC!!!

Molts altres s'han quedat a les portes del Congrés, perquè la cúpula actual NO ha deixat que la democràcia ni la transparència hi fossin presents, a l'hora d'iniciar un canvi real de trajectòria per al partit.

#1 Targari, Tarrega, 16/12/2011 - 22:34

En Ramell no representa els socialistes de Tarrega, es un farsant que busca un carrec. Demana democracia i practica el contrari, no s' ha sotmes mai a cap votacio. Ni viu ni treballa a Tarrega. Nom diu que ha estat a l' executiva de Lleida i en 4 anys no ha fet RES. Quina vergonya !!!!!MM