Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2013. 14:42h.

Els draps bruts de Ciutadans

Un exajudant de premsa diu que el partit paga en negre a treballadors que a més cobren l'atur

Els draps bruts de Ciutadans

C's, en una imatge d'arxiu

L'exajudant de premsa de Ciutadans, Raül Niubò, acomiadat del partit, ha revelat a twitter tota mena d'interioritats de la formació liderada per Albert Rivera, entre les quals s'inclourien pràctiques il·legals com ara pagar en negre als treballadors que d'altra banda estaven cobrant també l'atur.

Niubò, que diu "poder provar" les acusacions, es presenta com a "llicenciat i màster en C. Política, exprofessor amb màster, i màster en community management and social media". També deixa clar que "puc treballar de franc si cal, només per sentir-me útil altre cop".

En aquest sentit, explica que tot i estar lluny de les idees de C's, es va veure "dormint al cotxe i amb els pares mig desnonats", motiu pel qual no va poder rebutjar la feina. Niubò assegura que el partit presidit per Albert Rivera "em van arruïnar la vida per raons personals no professionals".

L'extreballador de Ciutadans afirma que "la meva sentència va ser quan vaig plantar cara a la cap de premsa", a qui "el Cañas va cridar l'atenció per maltractament psicològic cap els altres". Precisament De Cañas diu que "és una bona persona" i "l'únic una mica d'esquerres" en el partit.

Segons Niubò, aquesta cap de premsa era una de les treballadores que cobrava en negre. "Tots menys jo", indica. "He dit que es cobrava de l'atur i alhora en metàl·lic sense contracte durant les eleccions. Ella i d'altres", afegeix, a més d'instar a investigar "sortida i entrada d'euros" en el partit durant el període electoral.

Niubò, que també afirma que "no hi ha llibertat de vot a C's", diu que el partit porta "set mesos rient-se de mi i esperant que guardés silenci". També critica que el fitxatge de Carina Mejías, "una antiavortista declarada".

Publicitat
Publicitat

324 Comentaris

Publicitat
#156 Lluis, Santa Joan Despi, 17/02/2015 - 20:54

1.-Esta gran noticia solo sale en este periódico.
2.-Hos da miedo que ganen a las ideas de nazis que tenéis algunos independentistas radicales como CUP, ERC.
3.-No intenteis buscar mas mierda de este partido, es un partido que lucha por lo justo en este país .
Visca España,viva Catalunya.

#155 Raul, Terrassa, 01/08/2013 - 20:46

¿Pq esta noticia sólo sale en este periódico y en ninguno más?

#154 Ramon , Lleida, 31/07/2013 - 23:12

C's com tots, a la oposició tot ho critiquen i ells ho farien millor, demanen explicacions de tot però no en donen, si poguessin manar serien corruptes i xoriços com tots

#153 Isidre, Banyoles, 27/07/2013 - 18:13

No si la corrupción es intrínseca a la mentalidad española, y a estos déjalos mandar cinco años y ya verás tu....

#152 Eufemiano, Cornellá, 24/07/2013 - 20:55

Yo era votante de Ciudadans pero ahora ya no, después de esto ya nunca más. Estos son los peores de todos. Cuidado con la cartera, amigos míos.

#152.1 Oscar, Lleida, 24/07/2013 - 21:37

Debeis estar bien pagados... todo el día copiando lo mismo...Eufes... Kropos ..¿Quién os contrató? Sois peor que los del marketing telefónico, que te llaman a todas horas cualquier día. Gracias por el consejo de la cartera. Estaré atento cuando viaje en metro y en las aglomeraciones de personas.