Publicitat
Política · 10 de Juny de 2010. 19:03h.

Els dubtes del PSC erosionen Hereu

CiU denuncia "l'espectacle que estan donant" els socialistes

Els dubtes del PSC erosionen Hereu

El president de CDC de Barcelona, Jordi Martí, en una imatge d'arxiu

El president de Convergència (CDC) a Barcelona, Jordi Martí, ha criticat "l’espectacle que estan donant Jordi Hereu i altres responsables socialistes de la ciutat, davant la més que probable substitució de l’alcalde com a candidat del PSC-PSOE barceloní en les eleccions municipals del maig de 2011". Segons el líder convergent, Hereu "és un alcalde amortitzat per la seva deficient gestió al capdavant de l’Ajuntament de Barcelona. Un mandat que ha culminat amb l’esperpent de la consulta sobre la reforma de la Diagonal, la pèssima gestió i presentació de la candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern de 2022, i l’escàndol del centenar d’estudis inútils, encarregats en plena crisi econòmica i que afecta l’estabilitat pressupostària de l’Ajuntament".

"El fet que Jordi Hereu deixi entreveure que llença la tovallola és un signe inequívoc de reconeixement del sonor fracàs del seu mandat i d’assumpció de responsabilitats polítiques per la seva gestió, especialment després de la dimissió -o cessament- del Primer Tinent d’Alcalde i Primer secretari del PSC-PSOE local, Carles Martí", ha indicat.

Martí ha afegit que "entre tots, han escrit un guió més propi d’un sainet o d’un vodevil que no pas d’una formació seriosa i de govern. En aquesta línia, l’article de Ferran Mascarell que aquest dijous publica un diari de la ciutat és un atac frontal en tota regla a l’estil d’Hereu i del mateix PSC-PSOE barceloní al que pertany el Sr. Mascarell".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Miquel Trilla, Barcelona, 11/06/2010 - 11:23

Tots aquells del PSC, d'ERC i d'altres q en el seu dia es van omplir la boca que un canvi al Govern de la Generalitat era necessari per a qualsevol institució. Ara estan intentant salvar i justificar una gestió d'anys desastrosa a l'Ajuntament.