Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2008. 19:06h.

"Els electors no ens tornaran a votar"

Rut Carandell demana una "renovació profunda"

"Els electors no ens tornaran a votar"

Rut Carandell amb Joan Carretero, el passat dimarts a l'acte de campanya

“Necessitem discurs i projecte nous, i cares noves al capdavant dels òrgans del partit”, ha dit en una entrevista a ComRàdio la candidata a presidir la federació de Barcelona d’ERC, Rut Carandell. I ha ressaltat que “hi ha cansament i manca de credibilitat. O fem una renovació profunda o els electors no ens tornaran a votar”. També ha dit que és la única candidata “disposada a dedicar el cent per cent del meu temps polític a la federació. La resta no poden perquè el tenen repartit en altres ocupacions”, en una clara al·lusió als càrrecs públics que la resta de candidats ostenten.

En relació amb els seus adversaris, Carandell ha afirmat que la candidatura de Reagrupament Independentista és la única que no té cap vinculació amb estructures dels poders públics, i s’ha compromès, si surt guanyadora, a convocar eleccions primàries perquè la militància triï qui vol que sigui el proper candidat a l’alcaldia de Barcelona. Carandell ha fet crítica de la feina de Jordi Portabella com a president del grup municipal d’ERC a Barcelona: “En aquesta etapa d’ERC a l’oposició, la seva política no està sent prou clara, hauria de ser més contundent i no tant tàctica. El model del PSC per Barcelona està totalment exhaurit. Ens ha portat a una espanyolització de la ciutat i això necessita ara un revulsiu. En els darrers quatre anys, el mandat d’Oriol Amorós, hem perdut el 45% dels vots a Barcelona i el 4 per cent de la militància. En una empresa això serien resultats molt dolent. Varem estar al govern però no vam saber explicar el nostre projecte”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Pere, Lleida, 10/10/2008 - 14:46

Oriol, és d'esquerres el que el PSOE fa amb Catalunya i els catalans? Doncs això és gràcies a vosltres. Per tant, no vinguis amb collonades. Busca't un altre argument per no votar, tanoca.

#16 Oriol, Barcelona, 10/10/2008 - 13:42

Jo nu vull una ERC de dretes, per això ja hi ha CiU, per això no votaré a la Rut Carandell. Ànims Xavi!!!!

#15 Kropotkin, Vic, 10/10/2008 - 11:58

Tranquilos, solo con que os voten vuestros familiares, los enchufados que habeis colocado y los subvencionados seguro que podeis seguir viviendo del cuento al menos 4 años mas... Som-hi!

#14 AFARTADA, barcelona, 10/10/2008 - 10:39

Ja no és esquerra, ja no és republicana, tan sols és catalana i ha de tornar a demostrar que ho és de debó...
Avui, ara, i per Catalunya
feu-vos de CATALUNYA ACCIÓ

#13 mirlo, Balaguer, 10/10/2008 - 09:11

Jo crec que a ERC es tenen de preguntar si volen una ERC en favor de les classes necesitades o si té de continuar sent una ERC burguesa.