Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2008. 09:08h.

Els empresaris catalans perden la confiança en Solbes

"Cal posar una persona amb més empenta i que arrisqui més"

Els empresaris catalans perden la confiança en Solbes

Joan Rosell, durant l'entrevista

El president de Foment del Treball, Joan Rosell, ha aconsellat "no témer pels estalvis", tot i reconèixer que "estem en un cercle viciós i les empreses petites tenen dificultats de finançament". En una entrevista a Els Matins de TV3, ha assegurat que "estem en la fase final de la crisi i aviat veurem la llum a la sortida del túnel". "Hi ha un problema de confiança i els efectes de la crisi es notaran durant tot el 2009", ha afegit.

El president de Foment del Treball, que ha reconegut tenir "poques esperances de que Europa reaccioni unida", ha considerat també que "el Banc Central Europeu té que baixar els tipus d'interès, per imatge. Si es baixen es donarà confiança als empresaris".

D'altra banda, Rosell ha criticat que "el Govern espanyol no posa sobre la taula tota la informació que hi ha", i ha denunciat en aquest sentit que "els pressupostos que prepara el govern no són creïbles, perquè no recullen la realitat econòmica". "Firmaria que l'economia espanyola creixi al voltant del 0% i el 0,5%", ha dit. També ha apuntat que "l'economia catalana està asfixiada per un mal finançament. Si hi ha increment pels pressupostos hi ha increment pel finançament".

El dirigent ha lamentat que "els que estem en el món econòmic estem farts dels polítics, que estan sempre jugant a la contra". També ha criticat el ministre d'economia, atès que "el senyor Solbes fa temps que no fa cas a res. Està amb una actitud passiva, quan el que cal és una actitud totalment activa. És millor que s'equivoqui que no fer res. Quan la persona responsable no fa res és millor posar una persona amb més empenta i que arrisqui més. Fa falta molta més empenta, molt més risc i dir coses trencadores".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Kropotkin, Vic, 07/10/2008 - 13:14

Yo pondria al SalaiMartin que al menos nos haria reir mucho con sus chaquetas fosforescentes.... Jua, jua, jua,...