Publicitat
Política · 4 de Març de 2021. 13:07h.

Els empresaris fan tard

Ara diuen que “ja n’hi ha prou” però van callar amb el procés

Els empresaris fan tard

Patronals representatives del 90% dels empresaris han celebrat un gran acte a l’antiga estació del Nord de Barcelona per expressar el seu malestar pels més de 10 dies d’aldarulls, dir que “ja n’hi ha prou” i reclamar al futur Govern que se centri “en la recuperació econòmica”. El clam dels empresaris arriba, tanmateix, tard després que durant el procés es mantinguessin en la seva major part en silenci.

La majoria de patronals, inclòs Foment i Pimec -ara al capdavant de la iniciativa- van mantenir actituds ambigües, sense advertir clarament de les conseqüències econòmiques que podria tenir una declaració unilateral d’independència, llevat potser del Cercle d’Economia.

Durant l’acte s’ha llegit un manifest de més 300 entitats del món econòmic i social de Catalunya per reclamar “de manera unitària, urgent i imminent la condemna d’actes vandàlics sense precedents i exigir responsabilitat política al Govern de la Generalitat i a l’Ajuntament de Barcelona”. També s’ha donat “suport total” als Mossos d’Esquadra.

“Els actes vandàlics d’aquests dies i les imatges que s’han ofert al món comprometen el futur de Barcelona i de Catalunya. No només afecten amb greus i importantíssims danys a la propietat pública i privada, sinó que són el pitjor reclam per a les inversions estrangeres i fan mal en aquests moments a l’economia de Catalunya, especialment afectada per la crisi sanitària i social derivada de la pandèmia, provocant greus repercusions en la recuperació del teixit comercial i empresarial”, han lamentat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 manu21, DIJON FRANCE, 04/03/2021 - 20:13

una región sin estabilidad ninguna empresa quiere quedarse o invertir desde el referéndum de independencia de Cataluña de 2017 se hayan ido de Cataluña más de 7000 empresas, 4 años después, en 2021, la representación de la patronal expresar su malestar,la culpa es de ellos por apoya la independencia.

#24 Marti, Palafrugell, 04/03/2021 - 20:04

Este es un pais de botiguers i menestrals, no de empresarios. Y de botones de cajas de ahorros y no de banqueros. Si Faine (uno que se creee que para ser bueno basta con rezar) hubiese querido el procés hubiese durado 24 horas, el tiempo de reclamarle a Arturito y CIU sus deudas.

#23 FER, SABADELL, 04/03/2021 - 19:04

Mas de lo mismo y peor. Como no pongan al Illa de presidente de la generalitat por deccreto lo tienen negro.

#22 Sergi Sergio, Barcelona, 04/03/2021 - 18:10

Ostras si hacen tarde, 9 años despues se despiertan de la siesta, cuando el pais ya va embalado hacia la decadencia mas absoluta, cuando vamos directos al empobrecimiento, el pais trinchado de arriba a bajo, ahora le ven las orejas al lobo y que no se olviden que el lobo es un depredador tremendo.

#21 Masias , Mis posaderas , 04/03/2021 - 17:32

Dentro de poco quedarán dos en la foto

Con el nuevo Govern ultranacionalcomunista, a los empresarios les espera un futuro glorioso.

#21.1 I tant!, Barna, 04/03/2021 - 20:19

Pues a los trabajadores, no veas.