Política · 7 de Gener de 2013. 18:51h.

Els endollats del PP

Rosa Díez revela els 'col·locats' pel partit a Paradores

Els endollats del PP

Rosa Díez, en una imatge d'arxiu

"Sembla ser que els endolls, sent el ministre responsable d’Energia, van amb el càrrec", ha penjat la diputada d’UPyD, Rosa Díez, al seu Facebook després d’haver registrat aquest dilluns una bateria de preguntes al Congrés. Díez demana explicacions al Govern per la contractació de persones properes al PP com a directius de Paradores Nacionales.

La primera a qui assenyala UPyD és la presidenta de Ángeles Alarcó, exdona de Rodrigo Rato, que havia treballat a Turisme a la Comunitat de Madrid. Un altre dels assenyalats per Díez és el director general de Paradores, Juan José Zaballa, antic expresident d’una altra societat estatal, Cofides, durant el primer govern d’Aznar.

La llista d’UPyD es completa amb Rafael Lemes, conseller de Joventut de Gran Canària durant el govern de l’actual ministre Soria. Teresa Cervera, germana del fins fa poc diputat del PP per Navarra, Santiago Cervera.

També hi són presents el director de comunicació de Paradors, Ramón Ongil, germà de la senadora del PP, Sandra Ongil, i María José Sepúlveda, directora operativa i comercial de la societat.

Díez demana al Govern central que expliqui els "criteris de professionalitat" emprats per l’Executiu per nomenar alts càrrecs tan afins al partit.

Es dóna la circumstància que el passat 3 de gener la direcció i els sindicats de Paradors de Turisme van tancar un acord per un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que contempla 350 acomiadaments i el tancament del Parador de Puerto Lumbreras, a Múrcia.

Imatge del Facebook de Rosa Díez

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Ramon, a la llarga, el més dolç amarga, 08/01/2013 - 13:00

Una pregunta, la suite del Palace es podria considerar també com un Parador naCiUnal?.

#6 contribuyente, Santo Domingo, 08/01/2013 - 12:12

Ahora lo que peligra es la hucha de las pensiones que el Rajao ya esta metiendo la mano 60 mil € para las cajas, incluidas las "catalanas"

#6.1 contribuent, ni d'aquí ni d'allà, 08/01/2013 - 12:57

No, bada, si fos per tu, com bon sudaca, tot aniria per les Caixes de la República Dominicana. Has pensat en nacionalitzar-les?.

#5 Paco Ampurdan, Frontanyà St. James, 08/01/2013 - 09:39

Per saber d´aquesta "merla" sols cal passejar-se pels carrers de Sodupe (el seu poble). Sempre fa combregar els altres amb rodes de molí. A cagar-la magre.

#4 Marc, Badalona, 08/01/2013 - 08:09

Espanya es aixo amiguismo , enchufes y "que hay de lo mismo".
Independencia ha de ser tambe, regeneracio democratica

#4.1 el talp venjador, Barcelona, 08/01/2013 - 11:08

i això a Catalunya no passa, oi???

#3 Gerard, Barna, 08/01/2013 - 07:01

Bàsicament, el que vol saber aquesta dona es "qué hay de lo suyo".