Publicitat
Política · 19 d'Agost de 2020. 20:15h.

Els escarnis ja no són "xarop democràtic"

Pablo Iglesias el 2013: "Em fa molta gràcia que alguns partits critiquin les esbroncades a certs polítics"

Els escarnis ja no són "xarop democràtic"

Pablo Iglesias

El vicepresident de Govern espanyol, Pablo Iglesias, afirmava el juny de l'any 2013 que els escarnis a polítics són “xarop democràtica dels de baix” i “a mi em fa molta gràcia que alguns partits critiquin els escarnis i les esbroncades organitzats a certs polítics”.

Així es va expressar en un dels editorials del seu programa 'Fort Apache' amb motiu de les protestes que s'organitzaven en aquell moment a alguns dirigents de PP. La llavors número dos de l'Executiu central, Soraya Sáenz de Santamaría, va patir un escarni davant les portes de casa seva i en presència del seu fill petit.

Iglesias també va escriure a Twitter que “els escarnis són un mecanisme democràtic perquè els responsables de la crisi sentin una mínima part de les seves conseqüències”. “Els que no dubtaven a recórrer a la força pública per apallissar ciutadans, ara ploren pels escarnis #jarabedemocrático”, va publicar a la xarxa social a l'abril de l'any 2013, abans que es constituís Podem.

Ara, tanmateix, l'actual vicepresident de el Govern espanyol ha hagut de cancel·lar les seves vacances en un poble d'Astúries per les protestes d'alguns veïns. “El que fa a la nostra família l'extrema dreta i certs mitjans és greu”, denuncia ara Iglesias, i afegeix que “no hi ha dret que els meus fills hagin de patir les conseqüències del compromís i les tasques polítiques dels seus pares”.

iglesias1.jpg

iglesias2.jpg

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Et, Sabadell, 20/08/2020 - 21:14

Parece que es todo bastante manipulado
Un fraude como ...luz taquigrafos...regeneracion del sistema
La salida de la localidad ya estaba prevista. Tras el finde
La casa es de un diputado jerarca del pce .que no la declaro en el Congreso...
La pintada ..rata coletas ya estaba ...mas descolorida ...llevaba tiempo...pero 30km mas lejos..
Victimizarse?

#11 Veciana, Barcelona, 20/08/2020 - 15:09

Lo que más me asquea y asusta de este tipejo es su cínica sonrisa.Es urgente quitarlo de enmedio(políticamente hablando,claro.)

#10 Blas de Pedo, Bcn, 20/08/2020 - 13:26

Aquestes són les teves companyies unionistes.
A disfrutar ho Comuns

#9 Perico, Matadepera, 20/08/2020 - 10:16

¿Y no decía también usted, admirado Don Coletone, que era de toda necesidad "naturalizar el insulto"? Ya ve que sus enseñanzas dan fruto.

#8 Perico, Matadepera, 20/08/2020 - 10:10

Como usted diría, Don Coletone, pomadita (ahora también disponible en tubo tamaño familiar, de venta en todas las farmacias) para las irritaciones. El pueblo es asín: cuando el marqués les enseña alguna cosa, están rabiando por ponerla en práctica.