Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2017. 10:05h.

"Els espanyols no poden acostumar-se a una vaga cada estiu als aeroports"

Ciutadans creu que Colau "no pot tirar de les orelles a aquells amb qui ha estat tants anys en manifestacions"

"Els espanyols no poden acostumar-se a una vaga cada estiu als aeroports"

César Zafra (foto: Cs)

El diputat de Ciutadans a l'Assemblea de Madrid, César Zafra, ha assegurat que "els espanyols no poden acostumar-se a una vaga cada estiu en els aeroports que no els permeti anar-se'n de vacances". A més ha afegit que el Govern espanyol, AENA i la Generalitat "s'han estat passat la pilota del Prat fins que s'ha arribat a una situació en què la Guàrdia Civil ha de prendre el control".

Zafra ha criticat l'alcaldessa de Barcelona, ??Ada Colau, per la seva tebior en condemnar els atacs al turisme a Catalunya per part d'organitzacions vinculades a la CUP. "Segurament diu que són fets puntuals perquè els fan els seus socis, i no pot tirar de les orelles a qui ha estat amb ella tants anys en manifestacions", ha assenyalat.

El diputat creu que que les vagues "es facin justament quan més mal van a fer a tota la societat". Davant la possibilitat que les aturades al Prat s'estenguin a altres aeroports, ha assegurat que el Govern espanyol "hauria d'haver pres cartes en l'assumpte fa temps i no ara, quan ja se sabia el que podia passar".

César Zafra ha assegurat que "és una pena que PSOE i PP s'hagin adonat ara de la situació que es viu a Catalunya per l'independentisme". També ha criticat les dues formacions "per no tractar la situació de Catalunya amb la deguda serietat en el seu moment".

7 Comentaris

Publicitat
#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 14/08/2017 - 00:30

Tiene toda la razón. El día que Cs gobierne en España los problemas se afrontarán sin complejos y se resolverán mucho mejor. Claro que algunos se quedarán sin la teta de la que ahora chupan.

#4 Uno, Una, 13/08/2017 - 12:30

Ya están aquí "los liberales" made in Spain... ¿Qué quiere, que intervenga el Estado en una negociación empleador-empleado? Curioso.

#3 Alejandro, Barcelona, 13/08/2017 - 11:30

No le falta razón en su razonamiento.No es asumible el que cada verano nos encontremos con el mismo problema. Aquí nadie ha estado a la altura. El gob. central ha reaccionado tarde, el de aquí, ha aprovechado el problema para gritar al mundo lo mal que lo hace España, y el Ajuntament mirando para Cuenca.Resultado:Ineptitud por todos lados

#2 Pepitu, St Quirze V, 13/08/2017 - 10:41

S,ha arribat aquesta situació per dos motius .El primer per permetre que AENA privatitzi el servei de seguretat .Y segon i no menys important, la centralització del aeroports

#1 modium, Moià, 13/08/2017 - 10:38

Que se sàpiga no és una vaga cada estiu als aeroports , sinó una a un sol aeroport. No sé d´on ha tret aquest simpàtic ciutadà aquesta informació. Potser si fossim independents seria al revés i ell ho sap.

#1.1 Alejandro, Barcelona, 13/08/2017 - 13:03

Cada verano en el Prat. modium, cada verano y el único responsable es AENA,AENA y el gobierno por no EXPROPIARLO. Ah, y con la independencia esto será una balsa de borregos nadando en las tranquilas aguas de la inopia.

#1.2 Jordi45, BCN, 13/08/2017 - 13:19

La Generalitat també té contractada Eulen als seus aeroports. És molt ingenu, molt, pensar que en una Cat indelendent no hi haurà conflicte laboral.