Política · 16 de Desembre de 2010. 11:10h.

Els EUA criticaven que Carod "no sap anglès"

Qüestionen que assumís la política exterior catalana i el titllen de "provocador"

Els EUA criticaven que Carod "no sap anglès"

Carod, en una reunió amb la delegació d'Israel

El Cònsol dels EUA a Barcelona, Todd Robinson, criticava la formació del segon tripartit i, segons es desprèn dels documents filtrats per Wikileaks recollits per El País, augurava que "Montilla tindrà molt poc temps per disciplinar el reconstituït tripartit. Els mitjans de comunicació ja estan en alerta buscant signes de discòrdia".

En aquest sentit, criticaven a Joan Saura i Josep-Lluís Carod-Rovira perquè "ERC i ICV, representen a l'esquerra radical". "Hi ha pocs dubtes de la serietat i l'ètica del treball de Montilla, però molts dubten de la seva habilitat per mantenir a ratlla Carod i Saura", insistien. En aquest sentit lamentaven que els ecosicialistas assumissin Interior.

Carod és descrit com un polític "espinós" i "provocador", a més de lamentar que "no parla anglès", tot i assumir Exteriors. "No està gens clar que els catalans estiguin contents veient com els seus impostos es destinen a oficines costoses en una de les ciutats més cares del món, especialment després de les queixes per falta de fons en programes socials i educatius", afirmaven.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Marti delz ouz, Reus, 17/12/2010 - 12:34

Pero si en Carod no sap ni parlar el catala, sepre parla ambarbuçat, mes valdria que anes a un LOGOPEDA.

#18 La Moncloa tiene ofiicna de traductores, bcn, 17/12/2010 - 10:17

Francesc, La Moncloa tiene traductores oficiales, para documentos, para encuentros y para cumbres (summits) internacionales y oiga ¿cómo firmaba Colón: en inglés, o en francés?

#17 Suscribo la moción, bcn, 17/12/2010 - 10:15

No está nada claro que los catalanes estén contentos viendo cómo sus impuestos se destinan a oficinas costosas en una de las ciudades más caras del mundo, especialmente tras las quejas por falta de fondos en programas sociales y educativos

#16 pues bueno, bcn, 17/12/2010 - 10:14

sigual, no tiene cristal. La culpa es de España

#15 AQUI Y EN LA CHINA POPULAR, viella, 16/12/2010 - 19:59

Entonces ¿como se iba ha hacer entender en la China Popular?.
Claro, perdiendo el tiempo en estudiar catalan, se olvido del ingles y del español, segunda y terceras lenguas mas habladas del planeta, despues del chino