Publicitat
Política · 6 de Març de 2009. 14:18h.

Els EUA no interferirien en la independència

Hillary Clinton diu que "no interferiré en afers interns dels països de la Unió Europea"

La secretària d'Estat d'EUA, Hillary Clinton, ha evitat respondre a una pregunta sobre les reclamacions independentistes de "Gal·les, Escòcia, Catalunya o altres nacions" durant un debat amb joves celebrat en el Parlament Europeu, tot i que s'ha compromés a "no interferir".

L'assistent galesa d'un eurodiputat li ha preguntat obre les "reclamacions d'independència de Gal·les, Escòcia, Catalunya o altres nacions" durant la celebració d'un debat obert en el qual els polítics responen directament a les preguntes dels ciutadans. "No interferiré en els afers interns dels països de la Unió Europea", ha dit Clinton, provocant l'ovació de molts dels tres-cents presents, menors de 35 anys i en la seva majoria funcionaris d'institucions europees.

Clinton va arribar el passat dimecres a Brussel·les per a participar, ahir dijous, en un Consell informal de ministres d'Afers Exteriors de l'OTAN.

Clinton i Obama, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 Kropotkin, Vic, 09/03/2009 - 16:15

Pues es una pena. Me hubiera gustado ver la feroz lucha en tre marines y catalibanes en la Barceloneta....

#39 Enric, Chicago, 09/03/2009 - 03:08

Als Estats Units Catalunya es considerada molt millor que no pas l'imperi: llegiu articles al Times, New York Times, World News Report, etc., on l'afany independentista te molt bona acullida. La majoria no som pas com en Limbaugh...

#38 josepxicot, barcelona, 08/03/2009 - 22:36

Tot molt clar,però aquesta yanqui es fica
en el desembolupament europeu al dir que
els EE,UU volen que Turquia entri a la UE.
Tot un avís per nosaltres que ens omplirem
de paries turcs demanan sopa a costa nos
tra.Mès emmigraciò,que són pocs.

#37 Kluastin, Madrid, 08/03/2009 - 14:03

Las palabras de Clinton pueden entenderse en el sentido de que no intervendría ante una represión similar a la del Tibet. Recuérdense las palabras de su homólogo el 24 de febrero de 1981.

#36 Jordi, Girona, 08/03/2009 - 13:24

Positiu o bé negatiu? Penseu que sense una força militar internacional que ens ajudi no podríem defensar-nos de l'atac espanyol !!