Publicitat
Política · 19 de Maig de 2018. 11:07h.

Els exconsellers pressionen per a la seva restitució

Lluís Puig trobaria una “dictadura” prohibir-ho

Els exconsellers pressionen per a la seva restitució

Lluís Puig

L'exconseller de Cultura, Lluís Puig, ha afirmat que l'Estat espanyol no hauria de “censurar” els nomenaments que decideixi fer el president de la Generalitat, Quim Torra, perquè actuaria com una “dictadura”. “Si Torra signa un decret de nomenament i el DOGC no el publica per censura o veto només hi ha un adjectiu: dictadura”, ha afirmat en una entrevista a l'ACN.

Puig ha assegurat que es veu “capaç” per exercir com a conseller de Cultura des de Brussel·les, perquè -segons ha dit- es coneix el Departament “de pam a pam”. En aquest sentit, ha remarcat que si el ministre Íñigo Méndez de Vigo ho ha pogut gestionar “des de 600 quilòmetres sense aparèixer ni un sol dia en 6 mesos”, ell es veu “més capaç” de fer-ho. També ha assenyalat que a través de xarxes socials ha estat “molt present en molts llocs de Catalunya en els darrers mesos”.

L'exconseller ha recordat que els programes electorals de Junts per Catalunya i ERC parlaven de restituir el Govern cessat en aplicació del 155, i confia en què es farà “tot el possible” perquè sigui així. En tot cas, ha avançat que per no “entorpir” l’administració catalana dimitiria “a l’instant” si veiés que no pot portar la conselleria “correctament”.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 Sarola, Castelldefels, 22/05/2018 - 10:15

Lluis ja n'hi ha prou de fer l'indi per Bruseles mentre que la nostre Patria es trapitjada. Penso que , hara que ets lliure, el teu lloc es a Barcelona. ¡¡ Catalunya us necessita !!.

#21 Xexo, Premia, 20/05/2018 - 21:56

Que majos los tres fugados en tv3 preguntas f con su masiquita de piano al final de la entrevista se me saltaron las lagrimas de donde no ahí no se puede sacar

#20 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 20/05/2018 - 02:51

Es molt facil torni a Barcelona.

#19 Laughter, L'H-España, 19/05/2018 - 18:34

Lo tuyo, Gordi, y lo sabes bien, es un problema de subsistencia estomacal -hay que comer todos los días-, vamos, un problema de llegar a final de mes como cualquier hijo de vecino, y para eso está bastante bien una paguita de conseller. Eso sí, solo durante el poco tiempo que dure este gobierno de golpistas, hasta el próximo 155.

#18 estelada, bandera d'onan, egara, 19/05/2018 - 18:09

de que viure si no, aquest pobre sardanista?