Publicitat
Política · 11 d'Abril de 2013. 18:31h.

Els experts comencen a “dibuixar” la independència

Constituït el Consell Assessor per a la Transició Nacional

Els experts comencen a “dibuixar” la independència

Imatge abans de la reunió de constitució

“Nosaltres som els experts, no som ideòlegs ni crec que ens convidin com a polítics”, ha dit aquest dijous el catedràtic de sociologia, Salvador Cardús, abans d’entrar a la Generalitat per participar com a integrant de l’acte de constitució del Consell Assessor per a la Transició Nacional.

L’òrgan consultiu del Govern, depenent del departament de Presidència, ha començat a caminar aquest dijous amb la primera reunió, a la qual ha faltat un dels integrants del Consell, el catedràtic d’Economia, Germà Bel.

Presidit per l’exmagistrat del Tribunal Constitucional, Carles Viver Pi-Sunyer, compta amb una dotzena d’integrants entre els quals destaquen l’empresari Joan Font o la periodista Pilar Rahola. Cap d’ells cobrarà per la tasca assessora.

La primera trobada, a la qual han assistit el president Mas i els consellers Homs, Ortega i Gordó com a membres de l’Executiu, ha de servir per perfilar l’agenda de treball del grup.

“Tenim una responsabilitat gran a l’hora de fer possible el procés, perquè la gent demana camins precisos i a nosaltres ens toca dibuixar-los per fer-los possibles”.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 Xavi, Barcelona, 13/04/2013 - 15:15

Des de que un fanàtic de l'altura de Cardús (i la resta també, encara que no ho diguin en veu alta) s'autoanomena expert, ja podem canviar el significat d'aquesta paraula perquè ha perdut tot el prestigi que representava.

#27 BEJOTA, BCN, 12/04/2013 - 17:26

5.- LES EMPRESES S'EN VAN (COCA-COLA,AUSONIA,KILUVA;O NO VENEN (EUROVEGAS) O BLOQUEIXEN LES INVERSIONS (QUIMICA DE TARRAGONA).
6.-NI LA "CAIXA" PRESTA CALÉS A LA GENERALITAT. ON SÓN LES AVENTATGES ?

#26 BEJOTA, BCN, 12/04/2013 - 17:23

1.- NO HI CAP RAÓ OBJECTIVA PER LA INDEPENDENCIA.
2.- HO HI RES A GUANYAR I MOLT, MOLT A PERDRE.
3.-FORA DEL M. COMÚ.
4.-EL 70% DEL MERCAT CATALÁ VA A LA RESTA DE L'ESTAT.(LA PATRONAL HA DIT NO.)

#25 Antoni, La Pobla de Segur, 12/04/2013 - 10:21

El fet que hi hagi la Rahola per a mi és una garantia de que es farà feina i a més ben feta. És una dona que sap defensar les seves idees i tothom sap molt bé quines son. Gràcies a tots pel seu treball no remunerat.

#25.1 Jordi Corroní, Barcelona, 12/04/2013 - 15:39

I quina dius que és l'especialització de la teva admirada Rahola, Antoni, vull dir al marge de viure sense treballar de les subvenCiUns des de fa 50 anys, i de donar suport incondicional a les bombes de fòsfor dels israelians?.

#24 Ramon, Barcelona, 12/04/2013 - 09:53

Jo, la veritat, és que quan em van dir que hi era la Rahola. vaig pensar que era conya; ara veig que va de debó i tinc un sentiment encontrat; no se si riure o posar-me a plorar. Sóm un país de pandereta,... vull dir, de flaviol ...