Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2013. 08:17h.

"Els farmacèutics han de recordar que qui no paga és Montoro"

Mas-Colell afirma que "quan tingui els diners els pagaré”

"Els farmacèutics han de recordar que qui no paga és Montoro"

Mas-Colell, en un moment de l'entrevista

El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha valorat la vaga que faran els farmacèutics aquest dijous i ha dit que "tenen tota la meva simpatia, els demano que s'adonin que qui no els paga és el senyor Montoro".

"De la mateixa manera que de vegades ells no poden pagar algú, perquè nosaltres no els paguem perquè això és una cadena, així que quan jo rebi els diners els rebran els farmacèutics", ha afegit en una entrevista a 8 al dia.

Mas-Colell també s'ha referit als Pressupostos de la Generalitat pel 2014 i ha defensat que "la situació pressupostària i d'ingressos és francament dura". Pel que fa a la despesa social, aquesta es manté en 14.200 milions per a Ensenyament, Salut i Benestar: "El perímetre de gent que pot caure s’està ampliant, no podem retrocedir en despesa social".

El conseller no ha volgut donar detalls sobre els ingressos que el Govern preveu recaptar de la venda de patrimoni i privatitzant empreses. "Perquè no li dic una cosa en particular -ha dit-. Perquè no ho tenim encara determinat. Perquè això seran uns programes, ho hem d'analitzar. Hem de veure on estan les àrees en què poden permetre aconseguir el manteniment de la despesa. Somiar d'augmentar la despesa seria somiar".

Finalment, el titular d’Economia de la Generalitat ha criticat la gestió econòmica del Govern espanyol: "No m'agrada la competència fiscal de Madrid". "Continuarem reclamant l'addicional tercera, això no ho hem posat en el pressupost", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#49 jaume, bcn, 06/11/2013 - 23:15

Los farmaceuticos tendrian que hacer caso del conseller y segir un sistema que segun el no falla: sentarse en el suelo a la puerta de la farmacia y escribir en un carton DAME ARGO PA MIS XIQUILLOS

#48 funcionari gene, bcn, 06/11/2013 - 21:12

Això mateix li dic al meu llogater quan vol cobrar:

Ep¡ qui no paga és la Generalitat.

#47 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 06/11/2013 - 20:12

Fem el referèndum, votem independència i tindrem totes les despeses cobertes en poc temps. No caldran més retallades ni posar verd a ningú.

#47.1 Alex, Mataró, 07/11/2013 - 09:36

Si, i diuen que també rajarà cava de les aixetes.

#46 BEJOTA, BCN, 06/11/2013 - 19:49

N.B. TENQUI LES "AMBAIXADETES" ; DEIXI DE SUBVENCIONAR TOTS EL MEDIS A CATALUNYA I 500 ORGANISMES PER A VENDRE NACIONALISME I LI SURTIRÁN ELS COMPTES.

#45 BEJOTA, BCN, 06/11/2013 - 19:47

SR. MAS:UN PERSONATGE COM VOSTÈ ,NO HAURIA DE DIR MENTIDES.