Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2013. 15:17h.

"Els farmacèutics són a ca la Llanos"

El PPC insta a retirar l'expressió de Ferran Falcó de "l'acta de sessions"

El PPC ha demanat que "no consti a l'acta" l'expressió "Ca la Llanos", que ha utilitzat el diputat de CiU, Ferran Falcó, per referir-se a la Delegació del Govern durant el debat de la moció sobre les mesures per fer front als impagaments que pateixen els centres concertats d'educació i de sanitat, els proveïdors i les entitats del tercer sector.

Falcó ha fet referència a les protestes dels farmacèutics que avui celebren una jornada de vaga per denunciar els pagaments i ha manifestat que "ja han entès perfectament qui els deu els diners; per això avui són a Ca la Llanos".

Abans de les votacions, la diputada popular, Dolors Montserrat, ha demanat la paraula per al·lusions i ha manifestat que "crec que sempre aquesta cambra ha tingut la deferència de tenir uns bons comportaments institucionals" i ha lamentat que "mai no havia sentit que a una delegada del Govern a Catalunya i exdiputada del Parlament se la tracti de 'Ca la Llanos'".

"Li demano presidenta que no consti en l'acta de les sessions del dia d'avui. De la mateixa manera, que tots els grups parlamentaris d'aquesta cambra històricament mai no hem tractat a un delegat del Govern de la manera que ho ha fet Ferran Falcó", ha conclòs.  

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Oriol, Madrid, 08/11/2013 - 08:47

Dir ca la Llanos no és cap falta de respecte. Tot i que 'sho mereixeria. En qualsevol cas es demostra la indigència intel·lectual del PP.

#8 BEJOTA, BCN, 07/11/2013 - 18:44ÉS QUE A CA MAS , CAL MANTINDRE LES AMBAIXADETES I D'ALTRES SUBVENCIONS.

#8.1 Terraxa, Terrassa, 08/11/2013 - 11:38

Et deus referir a la casa del govern a Pedralbes on viu la Llanos.
Duia 9 anys TANCADA.
Aniria bé saber quantes altres vivendes del govern (del que sigui) estan TANCADES mentre hi ha gent amb tota mena de problemes.

Cases buides tancades i AVE's sense gent funcionant.

#7 Miquel, Badalona, 07/11/2013 - 17:49

Quina poca feina que tenen els peperos iel s seus acòlits !! No es poden dedicar als temes que realment interessen a la gent ? Aneu a Ca la Llanos i no torneu

#6 Casper, Bcn, 07/11/2013 - 17:41

Lo dice Montoro, la Gene miente:

http://www.elperiodico.com/es/noticias/economia/montoro-asegura-las-farmacias-catalanas-que-van-cobrar-muy-pronto-gracias-estado-2815513

#6.1 Apotecari, Bcn, 07/11/2013 - 18:13

Ja n'hi ha prou d'aquesta comèdia. En Montoro va dir que ens pagaria a finals d'octubre. No ens feu servir per la vostra guerra bruta.

#5 torosentado, Barcelona, 07/11/2013 - 16:51

Una muestra más que el nazionalismo es insaciable. Cedieron para dar les el gusto y si no recuerdo mal hace unos años esta figura se denominaba "Gobernador civil" ahora "Subdelegado del Gobierno" . De que ha servido la cesión. De nada "engordar a la bestia.....".