Publicitat
Política · 9 de Juny de 2010. 18:49h.

Els 'favors' de Carod a 'El Temps'

Vicepresidència paga fins i tot la subscripció a tots els ajuntaments catalans

Els 'favors' de Carod a 'El Temps'

Una imatge de la portada digital d''El Temps'

El diputat del Grup Mixt José Domingo ha denunciat, durant el ple del Parlament, les subvencions del Departament de Vicepresidència a la revista El Temps, impulsada per Eliseu Climent. "Edicions del País Valencià Societat Anònima per digitalitzar el fons documental del setmanari ha rebut dues subvencions, una de 70.830 i una altra de 80.917 euros; per crear un equip d'investigació, 30.000 euros; per contribuir al finançament de la secció Ciència i Tecnologia, 65.000 euros; per a la publicació de la revista, així sense més, publicació de la revista, 48.000 euros; per a la difusió de la llengua i la cultura catalanes, només 295.000 euros, i per contribuir a aquesta difusió es rebla amb la contractació de 987 subscripcions per a tots els ajuntaments i consells comarcals, que no falti ni un, tingui en compte la Canonja, 143.115 euros. No li parlarem de que també es rep en els departaments de tota la Generalitat", ha dit Domingo.

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, que no ha desmentit les xifres concretes, ha insistit que totes les subvencions eren legals d'acord amb la política del Govern i ha replicat que "no és tant que desenvolupem allò que vostè anomena una activitat frenètica de subvencions, sinó que, no sé si això que diré ara el pot inquietar més o el pot tranquil·litzar, l’activitat no és frenètica, senyor Domingo, és regular. Ho hem fet, ho fem i ho continuarem fent. I, per fer servir la seva terminologia, si a vostè no li plau, doncs, com diria vostè, carcajéese, però no crec que el suport a la llengua i a la cultura catalana hagi de ser objecte de riallades".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Terraxa, Terrassa, 11/06/2010 - 09:31

Doncs als que us sembla tan bé la revista, pagueu-la, però pagueu el que val realment. Tan si són 9 com 12 €. No us importarà, oi?
A mi ningú em subvenciona moltes coses que m'agraden, no veig per què alguns ciutadans han de ser privilegiats.

#12 Pere, Sant Pere de Riudebitlles, 10/06/2010 - 19:24

PER QUÈ HE DE PAGAR JO A AQUESTA GENT DE EL TEMPS? ESTIC FART D'AQUESTS D'ERC! PER QUÈ NO TENEN ALS AJUNTAMENTS EL DIARI LA GACETA?O EL DIARI EL MUNDO? ESTIC FART D'AQUESTS VIVIDORS,QUE NOMÉS FAN VIURE ALS SEUS,EL NOSTRE DINER NO ÉS PER REGALA, NASSOS!

#11 Tomppa, Sabadell, 10/06/2010 - 15:46

A vegades em sento que e-notícies es un diari de partit de ciutanusos però en tot cas el temps es un de millors revistes que he mai llegit i si està subscrit a ajuntaments, ben fet.

#10 David, Cornellà, 10/06/2010 - 11:51

I les subscripcions massives a La Vanguardia, El Periódico (quan encara era només en castellà), El País, l'ABC, el Mundo durant els governs Pujol, no en parleu? Vejats miracle!

#9 tony, cardedeu, 10/06/2010 - 11:43

El nacionalismo es como una enfermedad decia boadellla y parece que tenia mas razon que un santo! estos nos arruinan a todos los catalanes!!!!!!! por cierto el hermano de carod qué? bien colocadito en la embajadita de catalunya en pariscon un sueldazo?