Publicitat
Política · 21 de Juny de 2019. 10:18h.

Els graffitis a Renfe costen 10 milions anuals

La companyia denuncia que es destinen 15 milions a reparar actes vandàlics

Renfe, en un comunicat, denuncia que "ahir a la tarda un o una jove van pintar impunement part d’un tren de Rodalies a l’estació de Centelles". En aquest sentit, la companyia adverteix que "més de 10 milions d'euros és el que ha costat al ciutadans netejar grafits durant 2018".

"A més, 5 milions s’han destinat a reparar actes vandàlics a l’interior de trens i estacions. En total 15 milions destinats a netejar o reparar actes vandàlics. Aquesta xifra permetria comprar 3 nous trens de Rodalies. A més, Renfe inverteix 14 milions d’euros anuals en matèria de seguretat", indiquen.

En aquest sentit, adjunten un vídeo de l'esmentada acció a Centelles i lamenten que "els viatgers i el personal de Renfe de l’interior del tren no van poder fer res davant d’aquest o aquesta encaputxada que va malmetre sense consideració un bé públic". "Malgrat que no es mereix cap tipus de difusió us remetem el grafiti amb el que aquest brètol ha tacat un bé de tots", afegeixen.

Des de Renfe alerten que "aquesta problemàtica que ens afecta a tots en qüestió de diners, retards, supressions, malestar e inclús en més d’una ocasió de forma física quan un grup de vàndals utilitza l’aparell d’alarma de forma injustificada".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, The broquil is over, 21/06/2019 - 11:28

Pues incrementen la vigilancia y suban las penas económicas a los padres si son menores y de trabajos forzados (en beneficio de la comunidad) borrando grafitis a los autores. Sencillo , ¿no?. Falta voluntad política.

#1.1 Veciana, Barcelona, 21/06/2019 - 12:15

Al sheriff Arpaio ,del condado de Maricopa,Arizona,necesitamos aquí. Buscadlo en Google y flipareis.