Publicitat
Política · 29 de Gener de 2013. 10:51h.

"Els grans partits de Catalunya s'estan trencant"

Pere Navarro afirma que el "PSC n'és un exemple i CiU n'és un altre"

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha advertit que "els grans partits de Catalunya s'estan trencant" a causa del procés sobiranista obert a Catalunya. "El PSC n'és un exemple i CiU n'és un altre", ha advertit.

En declaracions a Catalunya Ràdio, el líder dels socialistes catalans ha expressat que "un PSC plural i divers pateix els processos de divisió de Catalunya".

Posteriorment, Navarro ha rectificat i ha dit que "no li dic que es trenquin, però hi ha posicions que són discrepants" i, en aquest sentit, ha afegit que "tinc la convicció que el PSC no s'acabarà trencant".

D'altra banda, s'ha referit al debat en l'executiva que els socialistes van celebrar ahir després que cinc diputats trenquessin la disciplina de vot al Parlament i ha apuntat que "tampoc no vaig saber veure quines són les discrepàncies de fons entre aquests diputats i la resta".

Pere Navarro, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 NAVARRO EN EL BARRO, SOPLAMOSCAS, barcilona, 30/01/2013 - 10:31

SIMIRIBONANIT, AQUI L'UNIC PARTIT SOC JO QUE EM PARTU DE VEURE'T CAURE A LA CLAVEGUEEEERA QUE ES D'ON NO HAURIES D'HAVER SORTIT, PALLASSO DE POLITICA, JA JA JA JA, AU VA VES A MENJAR MELINDROS AMB LA IAIA, QUE ET FAN FALTA ELS MITJONS, TROS DE CAGAT, QUE ETS UN SOPLAMOSCAS

#18 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 30/01/2013 - 00:43

De momento, ni PSC ni CiU se rompen, solo se remueven y traquetean bajo los efectos de la intensa radiación separatista. Pero, si CIUTADANS no lo remedia, subirá la temperatura, llegarán al punto de ebullición y se derramarán. Será nefasto para PSC, CiU y la mayoría de ciudadanos de Catalunya.

#17 kimet, bcn, 29/01/2013 - 19:15

Aqui l'unic que es trenca es el PPSOE, el vot escanyolista cada cop es més petit... be fins el 2014 que ja no hi seran.

#16 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 29/01/2013 - 17:44

Pujol sembró la zizaña del nacionalismo en la población, sobre todo en las nuevas generaciones, nacidas en el odio a España y a lo español. No han nutridos sus filas de CiU, si no ERC y otros más radicales. Les pasa lo mismo que el PNV con BILDU, engordan el monstruo que después se los comerá.

#16.1 Erig, Barcelona, 29/01/2013 - 22:10

Noi, per dir parides d'aquesta magnitut seria molt millor que t'estiguesis calladet.

#15 Gombau, Vinaròs, 29/01/2013 - 17:31

És el poble qui els trenca, Sr. Navarro. És el poble català que està fent una forta embranzida per la independència. Les estructures cruixen i moltes coses i partits hauran de canviar.