Publicitat
Política · 19 de Desembre de 2008. 09:14h.

"Els han pres el pèl a la Moncloa?"

Castells nega que el PSC hagi trencat la unitat catalana malgrat votar sí als Pressupostos

"Els han pres el pèl a la Moncloa?"

Cuní i Castells, durant l'entrevista

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha negat que aquest cap de setmana hi hagi una reunió entre José Luis Rodíguez Zapatero i José Montilla per a enllestir l'acord de finançament com ahir van afirmar fonts properes a la Moncloa. "La presidència de la Generalitat ho ha desmentit", ha afirmat en una entrevista a 'Els matins de TV3'. El conseller ha insistit, en un parell d'ocasions, "no estem a punt de posar-nos d'acord" i que les posicions continuen "massa allunyades" perquè encara hi ha "temes importants" que separen ambdós governs quan només falten 12 dies.

El conseller ha recordat que en els dos anys i mig d'ençà que va entrar en vigor l'Estatut "ens hem adreçat al govern de l'Estat cinc vegades". "Creu que la Moncloa els ha près la mida?", ha preguntat el presentador, Josep Cuní. "Què vol dir la mida?, ha demanat Castells. "Si els han pres el pèl". "Jo no diria això".

Castells també ha negat que el PSC hagi trencat la unitat catalana pel finançament amb el seu vot a favor dels Pressupostos perquè "quan tinguem una proposta damunt la taula ens reunirem amb Convergència" i que "ens agradaria arribar a conclusions compartides". "No per salvar la cara direm que sí a un mal acord i m'agradaria que ho fessin tots", ha afegit.

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Narcís, Girona Montilivi, 19/12/2008 - 20:48

I tant! el pèl i les vergonyes

#15 cesar, noceda del bierzo, 19/12/2008 - 15:25

cuantos catalanes apoyaron y lucharon con franco muchisimos como la iglesia burguesia lliga regionalista tercios de requetes catalanes como el de monserrat hay gente que piensa que fue una guerra de españa contra cataluña eso es falso

#14 Felip, Manresa, 19/12/2008 - 15:20

els "amigos" del seu partit els hi han pres el pèl i encara els voteu.

#13 Guillém de Varòic, Varòic, 19/12/2008 - 14:49

El PSOE, tot el PSOE, si que ens está prenrnt el pèl als catalans.

#12 carles, Cornellà, 19/12/2008 - 14:17

Hi han dues veritats, 1.El Castells es el mes culte de tot el tripartit. 2.El Castells tampoc es ninguna eminencia pero te carnet del psoe.