Publicitat
Política · 15 de Maig de 2009. 14:05h.

Els impulsors de la xiulada demanen suport "internacional"

Catalunya Acció defensa que "ha quedat clara la voluntat de ser independents"

Els impulsors de la xiulada demanen suport "internacional"

Aficionats del Barça

La plataforma Catalunya Acció, una de les impulsores de la xiulada de la final de Copa, ha emès un comunicat on felicita "a les aficions de l’Athlètic i del Barça, perquè més enllà de l’esdeveniment esportiu han sabut estar a l’alçada en el pla reivindicatiu, demostrant amb una sorollosa xiulada davant del Rei d’Espanya i mentre sonava l’himne espanyol la seva nul·la identificació amb aquests dos símbols i la seva clara voluntat de pertànyer a dues nacions independents del que aquests símbols representen".

"La presència a la llotja del màxim responsable d’un dels estats (Espanya) que nega a Euskal Herria i Catalunya el dret a tenir les seves pròpies seleccions oficials fou el detonant que motivà la protesta. Entenem que, malgrat l’intent manipulador de la televisió espanyola, la reivindicació d’ “una nació, una selecció” ha traspassat fronteres. Ara, només cal que els organismes internacionals competents en prenguin nota i tinguin present la clara voluntat d’ambdues nacions i de les seves respectives aficions·.
 
"Ens alegrem del comportament exemplar d’ambdues aficions dins i fora de l’estadi. Felicitem també ambdós equips i ens comprometem a seguir treballant per l’oficialitat a nivell internacional de les nostres seleccions.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 jofre, manlleu, 16/05/2009 - 19:34

Alan, i una merda. Volem jugar la lliga Espanyola i la copa del Rey sempre, fins i tot quan siguem independents, no penso renunciar al gust de guanyar la copa als vostres morros i veure com rabieu, esquizofrènics. Visca la copa i la lliga espanyoles.

#44 jordi, Barcelona, Catalunya, 16/05/2009 - 14:50

Estic super content de lo picats que estan tots els primos espanyols.

A veure si enteneu la realitat d\\\'una vegada, les coses no son com voleu matats...

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!!!

#43 Joan, Barcelona, 16/05/2009 - 08:30

Alan, es molt fàcil, amb la independència de Galícia, Euskalherria i els Països Catalans podrà guanyar sempre la lliga el Madid. Deu ser divertit veue jugar el Cuenca, el Palencia i el Salamanca la primera divisió aleshores.

#42 Alan, Barcelona, 16/05/2009 - 06:15

Si tanto odiais a España empezad a recoger firmas para que el barsa salga inmediatamente de la liga española. el lema podria ser. Barsa is not Spanish League. ¿no? ja ja, odiais a España pero no podeies vivir sin ella. estais enfermos catalibanes.

#41 Mr X, bcn, 16/05/2009 - 02:49

(Pels comentaris que veig, el moderador deu fer dos dies que se la pela al water d'e-notícies...)