Política · 27 d'Agost de 2009. 10:16h.

Els independentistes planten cara a la Falange

Maulets es manifestarà per rebutjar qualsevol intent de la Falange de boicotejar la consulta

Els independentistes planten cara a la Falange

Manifestació de Falange

L'organització juvenil independentista Maulets té previst concentrar-se el 13 de setembre en suport al simbòlic referèndum independentista que tindrà lloc a Arenys de Munt i ho farà el mateix dia en què també es manifestarà la Falange en aquest municipi.

El portaveu de Maulets del Maresme, Eudald Calvo, ha explicat que la concentració del grup independentista es portarà a terme a les 10.30 hores a la Riera d'Arenys, davant de l'Ajuntament del municipi, en suport al referèndum i a la gent que el promou i per rebutjar qualsevol intent de boicotejar la consulta per part de la Falange.

Aquesta no serà la única concentració del pròxim dia 13 a Arenys de Munt, ja que la Falange ja va anunciar que es manifestaria per protestar por "la cessió d'instal·lacions municipals a diferents associacions independentistes que pretenen portar a terme aquest mateix dia un simulacre de referèndum per la independència de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 fran, terrassa, 11/09/2009 - 02:29

cada uno es libre de hacer lo que le plazca y de tener las ideas que quiera, al fin y al cabo manda la mayoria absoluta, no las minorias.

#40 JOSE LUIS, Premià de Mar, 02/09/2009 - 10:02

Me parece un atropello y una ilegalidad la consulta secesionista de Arenys de Munt. Nadie ni nada va a "genocidar" la lengua española en Catalunya. Me parece la antesala de una liquidación racial de aquellos que no comulgan con la independencia catalana

#39 Ramon.cat, barcelona, 30/08/2009 - 12:38

Manuel de Sant Cugat: I què te res a veure? no es diu Borbon el vostre rei ? (bé del Francès) o Bernabeu el vostre president de futbol (del català), etc. No barregis les coses i accepta la relitat, que us queden 4 dies i us quedeu a nou estat o .......

#38 Manuel, Sant Cugat del Vallés, 28/08/2009 - 01:30

El jefecillo de los Maulets se llama de apellido CALVO, apellido de reconocido origen leonés muy implantado POR TODA ESPAÑA. ¿Y ese pide la independencia... independendencia, de qué? Vaya esperpento.
Visca Catalunya! Amunt Espanya!!

#37 vinder, barcelona, 27/08/2009 - 23:48

Lleida: ten cuidado con las expresiones, como lo del tiro en la nuca para los falangistas, que puede que tengas que responder de ellas delante de un juez. Ni los cretinos como tú pueden quedar impunes tras la comisión de un delito.